Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce PRIZNANIE hviezdy z Harryho Pottera: Problémy s chľastom a duševným zdravím!

Hviezdy čarodejníckej ságy Harry Potter Zobraziť galériu (5)
Hviezdy čarodejníckej ságy Harry Potter (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Herec Tom Felton (35) je po celom svete známy ako predstaviteľ Draca Malfoya vo filmoch o obľúbenom čarodejníkovi menom Harry Potter. V týchto dňoch mu vychádzajú memoáre, v ktorých prehovoril aj o temných chvíľach svojho života. Úspešný herec mal problém s alkoholom... A dokonca skončil, aj na liečení!

Nie je žiadnym tajomstvom, že Tom Felton a jeho herecká kolegyňa Emma Watson majú dobrý vzťah. A bola to práve predstaviteľka obľúbenej Hermiony, kto mladého herca presvedčil, aby vo svojej knihe hovoril nielen o tej peknej stránke slávy. 

Tomovi vychádzajú memoáre s názvom Beyond the Wand: The Magic of Growing Up. V nich chcel pôvodne hovoriť o svojom živote a o tom, ako sa stal hviezdou. Emma, ktorá vedela o jeho problémoch, ho ale povzbudila, aby sa fanúšikom zveril aj s tým. „Uvedomil som si, že nie je správne hovoriť len o tých skvelých veciach. Aj toto sa mi stalo a je to súčasťou môjho života,” uviedol v jednom z rozhovorov mladý herec. Zároveň si uvedomil, že jeho otvorenosť môže pomôcť niekomu, koho momentálne trápia rovnaké problémy. 

Emma Watson a Tom Felton sú si veľmi blízki.
Zobraziť galériu (5)
Emma Watson a Tom Felton sú si veľmi blízki.  (Zdroj: HBO Max)

Predstaviteľ Draca Malfoya priznáva, že život hereckej hviezdy bol príjemný. Avšak chýbal mu domov, rodina, čaro obyčajného života a útechu začal hľadať v neďalekom bare, kde pravidelne popíjal. „Strávil som tam viac nocí, než si dokážem spomenúť,” píše v knihe Tom. Jeho problém s alkoholom sa postupne stupňoval, až prišiel opitý aj na nakrúcanie.

Mladý herec sa v dôsledku toho rozhodol podstúpiť protialkoholické liečenie. Na odvykačke však prvýkrát nevydržal ani 24 hodín... A podľa vlastných slov sa tam v priebehu rokov ešte párkrát vrátil. Liečbu úspešne dokončil a dnes abstinuje. Je si ale vedomý toho, že tento boj bude trvať stále. 

Tom Felton
Zobraziť galériu (5)
Tom Felton  (Zdroj: profimedia.sk)

Sympatický herec zároveň priznáva, že ho sužujú aj psychické problémy. Aj s nimi sa však snaží úspešne pracovať. „Už sa nehanbím zdvihnúť ruku a povedať, že nie som v poriadku. Dodnes nikdy neviem, do akej verzie samého seba sa prebudím,” uvádza v knihe známy herec. 

Otvorenú spoveď ponúka fanúšikom aj ďalší jeho slávny kolega. A to Matthew Perry, ktorý priznal, že lekári mu dávali len mizivú šancu na prežitie.

Viac o téme: Harry PotterTom Felton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu