Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

ŠIALENÝ STALKER útočí na známe krásky: Za jednou sa dobýjal aj počas módnej šou!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

NEW YORK - V poslednej dobe prenasleduje viaceré slávne dámy nebezpečný stalker. Muž menom Chad Michael Busto najskôr pred nedávnom poriadne vystrašil herečky Drew Barrymore (48) a Reneé Rapp (23). Najnovšie sa počas módnej prehliadky dobýjal do miestnosti, kde si chcel vynútiť stretnutie s ich kolegyňou Emmou Watson (33).

Pred pár týždňami sme vás informovali o nepríjemnej skúsenosti, ktorú prežili herečky Drew Barrymore a Reneé Rapp. Počas ich verejného rozhovoru sa k ním priblížil neznámy muž a na Barrymore začal pokrikovať, že ju musel vidieť. Následne obe umelkyne zamierili do zákulisia a so stalkerom si poradila ochranka.

Muž menom Chad Michael Busto sa však pri tejto hollywoodskej hviezde nezastavil. Počas posledných dní žil celý New York týždňom módy, ktorý vyvrcholil včera. Už tradične táto akcia prilákala množstvo hviezdnych tvári, čo si však nenechal ujsť ani spomínaný muž. Tentokrát sa pokúšal vynútiť si stretnutie s inou hviezdnou herečkou - Emmou Watson.

Chad Michael Busto
Zobraziť galériu (4)
Chad Michael Busto  (Zdroj: Profimedia)

Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu TMZ, sa Busto snažil dostať do miestnosti, v ktorej sa pripravovali modelky spolu s vizážistami na jednu z módnych prehliadok. Počas toho mal opakovať, že si chce herečku zobrať za ženu a že s ňou chce hovoriť a odfotiť sa s ňou. 

Prítomní nakoniec zavolali políciu, ktorá muža zatkla a obvinila z dvoch priestupkov. Nakoniec ho však museli prepustiť na slobodu a známe umelkyne tak majú dôvod na obavy. Ako sa nakoniec ukázalo, Watson mala šťastie, pretože v miestnosti nebola a nie je jasné, či sa vôbec niektorej z prehliadok zúčastnila.

Emma Watson
Zobraziť galériu (4)
Emma Watson  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Emma WatsonDrew Barrymore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu