Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Špekulácie o rozpade prominentného páru sa potvrdili: Obaja si už najali rozvodových právnikov!

Gisele Bündchen a Tom Brady sa rozvádzajú. Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen a Tom Brady sa rozvádzajú.

TAMPA - Vyzerá to tak, že túto krízu ich manželstvo nerozdýcha. Supermodelka Gisele Bündchen (42) a hviezda amerického futbalu Tom Brady (45) patria medzi najznámejšie páry svetového šoubiznisu. Už dlhšie však nežijú spolu a podľa posledných informácií sa už obaja pripravujú na rozvod.

O problémoch dvojice sa debatuje od konca augusta. O dôvodoch, ktoré spôsobili krízu jedného z  najkrajších párov šoubiznisu, špekulovali viaceré médiá. Podľa posledných informácií to však vyzerá tak, že ich manželstvo po 13 rokoch skončí.

Gisele Bündchen a Tom Brady
Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen a Tom Brady  (Zdroj: SITA)

Ako informuje magazín Page Six, obaja si už stihli najať rozvodových právnikov. Tieto informácie im potvrdilo viacero zdrojov z okolia dvojice, ktoré do poslednej chvíle neverili tomu, že prominentný pár si povie definitívne zbohom.

Jeden zo zdrojov povedal: „Nikdy by som si nepomyslel, že toto bude ich koniec. Ale vyzerá to tak, že sa tak skutočne stane. Nemyslím si, že tam je nejaká cesta späť. Obaja už majú právnikov a momentálne riešia, ako si rozdelia majetok a ako to bude s financiami."

Gisele Bundchen a Tom Brady s ďeľmi
Zobraziť galériu (9)
Gisele Bundchen a Tom Brady s ďeľmi  (Zdroj: Instagram)

Podľa experta dvojica požiada o rozvod v štáte Florida, kde spolu s ich deťmi trávili najviac času. Rozdelenie ich spoločného majetku však bude trvať dlhšiu dobu, keďže obaja patria medzi najlepšie zarábajúcich ľudí vo svojej oblasti.

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu