Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny párik potvrdil ROZVOD: Krásnu modelku spájajú už s iným mužom!

Gisele Bundchen Zobraziť galériu (9)
Gisele Bundchen (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ako sme vás už na topkách informovali, modelka Gisele Bundchen (42) a športovec Tom Brady (45) potvrdili dohady o rozvode. Vážnu krízu v ich 13-ročnom manželstve spolu nedokázali prekonať a ich láske je koniec. Dobre informovaný zdroj z modelkinho okolia dokonca tvrdí, že do života známej krásky vstúpil nový chlap.

Ešte donedávna absolútne nič nenasvedčovalo tomu, že by v manželstve Gisele Bundchen a Toma Bradyho mohli byť nejaké problémy. Na sociálnej sieti Instagram nechýbali romantické vyznania pri príležitosti dňa otcov, či srdečné blahoželania k narodeninám. Keď Tom 20. júla gratuloval svojej žene, ani len netušil, ako veľmi sa mýli. „Uži si svoj výnimočný deň. Viem, že tento rok bude doposiaľ tvojím najlepším,” napísal okrem iného športovec...

Prešlo pár týždňov a ich rodinné šťastie sa začalo rúcať ako domček z karát. V médiách sa začali objavovať prvé správy o kríze, či články o tom, že Gisele si z ruky zložila obrúčku a že žijú oddelene. V týchto dňoch obaja potvrdili, že dohady boli pravdivé a priznali, že spoločne dospeli k rozvodu. Nedá sa preto povedať, že na rok, keď jej skrachovalo manželstvo, bude Gisel spomínať v najlepšom. 

Na prekvapenie mnohých sa ale v médiách začalo hovoriť o tom, že kráska zaháňa smútok z rozvodu v spoločnosti iného muža. Informácie zverejnil Us Weekly. „Gisele sa stretáva s mužom, ktorý pracuje v poradenskej firme, s ktorou ona spolupracuje. Je to chlap po 40-tke a je veľmi úspešný,” uviedol pre magazín dobre informovaný zdroj. 

Zatiaľ ale nejde o románik, skôr o dobré priateľstvo. Úspešný podnikateľ má byť krásnej modelke hlavne veľkou oporou. „Gisele prežíva žiaľ a môže sa vyplakať na jeho ramene. Vždy keď je v meste, spolu sa u nej najedia. Keď nie sú spolu, pravidelne si píšu,” dodal informovaný zdroj. Či sa z tohto priateľstva napokon vyvinie niečo vážnejšie, ukáže zrejme až čas...

Viac o téme: Gisele BundchenTom Brady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu