Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávna modelka po rozvode: Dávajú ju dokopy s týmto fešákom!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (5)
Gisele Bündchen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Po rozpade manželstva Gisele Bündchen (42) a Toma Bradyho (45) sa vo veľkom začalo špekulovať, aká bude ich budúcnosť. V médiách sa dokonca objavili správy, že kráska zaháňa smútok z rozvodu v spoločnosti iného muža. Zrejme aj preto má v pätách paparazzov, ktorí ju najnovšie nafotili na večeri v spoločnosti sympatického športovca.

Gisele Bündchen je krásna žena a na nezáujem opačného pohlavia sa určite nemôže sťažovať. V médiách sa nedávno objavili správy, že smútok z rozvodu zaháňa napríklad v spoločnosti istého podnikateľa, ktorý jej je oporou. Avšak zatiaľ v ich prípade nejde o románik, ale skôr dobré priateľstvo. 

Aktuálne plní Gisele stránky bulváru opäť. Bulvárnym fotografom sa ju totiž podarilo nafotiť na večeri s jej trénerom brazílskeho bojového umenia jiu-jitsu - Joaquim Valente. To ihneď vyvolalo špekulácie, aký je medzi nimi vlastne vzťah. 

Krásna modelka sa tomuto športu už dlhšie venuje v centre bojových umení Valente Brothers. Joaquim Valente je spoluzakladateľom tohto projektu i jej trénerom. A práve s ním v poslednej dobe trávila svoj voľný čas. 

Fotky z ich nedávnej spoločnej večere dohady o romániku umocnili. Avšak všetko vysvetlil zdroj z okolia dvojice, ktorý sa v rozhovore pre magazín E! News k celej situácii vyjadril. Podľa jeho slov dvojicu žiadny osobnejší vzťah nespája.

„Akékoľvek správy o tom, že vzťah Gisele a Joaquima je niečo viac než len profesionálny a kamarátsky, sú úplne smiešne. Na večeri, na ktorej ich všetci videli, boli s viacerými deťmi zo školy a jednou učiteľkou. Navyše tam boli aj Joaquimovi bratia, ktorí takisto učia bojové umenia. Tieto správy nie sú len falošné, ale doslova absurdné," povedal k tomu zdroj.

A tak je dosť pravdepodobné, že hoci médiá by po boku Gisele chceli vidieť nového chlapa, ona sa zrejme na nový vzťah predsa len ešte necíti. 

FOTO: Joaquim Valente, v spoločnosti ktorého trávi Gisele dosť času, je veľký sympaťák. 

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu