Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálna úprimnosť slávnej herečky: S fanúšikmi sa podelila o najväčšiu intímnosť, TOTO iné taja!

Naomi Watts v júli v Paríži Zobraziť galériu (7)
Naomi Watts v júli v Paríži (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Tak pred touto dámou klobúk dole! V čase, keď sú sociálne plné falošnej dokonalosti, herečka Naomi Watts zverejnila fotografiu, kde nevyzerá práve vábne. Na tvári má veľký fľak a fanúšikom dokonca prezradila jeho príčinu. Takto úprimná by bola len máloktorá žena!

Azda len málokto by pri pohľade na skvelú postavu a peknú tváričku Naomi Watts tipoval, že čoskoro oslávi 54. narodeniny. Ani jej sa však roky nevyhýbajú, čo nedávno pocítila na vlastnej koži. A to doslova – na tvári sa jej totiž objavila veľká červená škvrna a herečka odvážne objasnila: Je to symptóm perimenopauzy!

Naomi Watts v júli v Paríži
Zobraziť galériu (7)
Naomi Watts v júli v Paríži  (Zdroj: SITA/AP)

Toto obdobie, ktoré priamo predchádza menopauze, teda „prechodu“, má rôzne príznaky ako návaly, depresie či problémy so spánkom. Watts k nim pridáva aj svrbivú suchú pokožku a ženy vyzýva, aby sa nebáli o tejto téme otvorene hovoriť. Zaslúžime si cítiť sa čo najlepšie!zdôraznila na Instagrame, kde má 1,6 milióna sledovateľov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

K výzve sa okamžite pridala aj ďalšia herečka Julianna Margulies, ktorú môžete poznať najmä zo seriálov Dobrá manželka a Pohotovosť, kde jej sekundoval aj George Clooney. Milujem, čo robíš, Naomi. Lámeš bariéry a umožňuješ nám všetkým zveriť sa a hovoriť o tom, čo sa deje, bez hanby alebo bez pocitu trápnosti,“ napísala v komentári.

Naomi Watts odštartovala hereckú kariéru v austrálskych televíznych seriáloch. Uznanie kritiky získala vďaka psychologického trileru Mulholland Drive (2001) režiséra Davida Lyncha a o rok neskôr sa preslávila účinkovaním v americkej verzii kultového hororu Kruh. Za snímky 21 gramov (2003) a Nič nás nerozdelí (2012) ju nominovali na Oscara. Diváci a diváčky ju môžu poznať aj z filmov Hranice života (2005), King Kong (2005), Farebný závoj (2006), Diana (2013) či Birdman (2014). Magazín People ju v roku 2002 zaradil do zoznamu najkrajších ľudí.

Viac o téme: Naomi Watts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu