Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto hviezda že má 50? Neuveriteľné! Nech ukáže doklady!

Naomi Watts Zobraziť galériu (13)
Naomi Watts (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Na svoj vek vôbec nevyzerá! Reč je o herečke menom Naomi Watts, ktorá koncom septembra oslávila okrúhle 50. narodeniny. Pri pohľade na ňu to však znie až neuveriteľne. Sympatická blondínka sa totiž pýši peknou tváričkou a štíhlou figúrou, ktoré jej môžu závidieť aj mnohé mladšie ženy.

Naomi Watts bola obdarená hereckým talentom, čo dokázala v takých počinoch ako Kruh, 21 gramov, či King Kong. Avšak disponuje nielen tým, ale aj veľkým šarmom a charizmou. V roku 2002 ju magazín People zaradil medzi 50 najkrajších osôb sveta. 

Sympatická blondínka ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Potvrdila to aj počas uplynulého týždňa keď zavítala na podujatie s názvom Golden Heart Awards. Naomi si pri tej príležitosti obliekla výrazné šaty, ktoré odhaľovali jej dokonale tvarované nohy. 

Tak, ako je neuveriteľné, že má Naomi Watts už po pädesiatke, je tiež neuveriteľné, že nemá po svojom boku žiadneho oficiálneho partnera. Od roku 2005 bol jej partnerom Liev Schreiber, s ktorým má dvoch synov. Rozišli sa v roku 2016.

Naomi Watts nedávno oslávila 50. narodeniny. Neuveriteľné!
Zobraziť galériu (13)
Naomi Watts nedávno oslávila 50. narodeniny. Neuveriteľné!  (Zdroj: SITA)

Naomi Watts je talentovaná a sympatická žena.
Zobraziť galériu (13)
Naomi Watts je talentovaná a sympatická žena.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Naomi Watts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu