Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa herečka v uliciach so synom: Och, veď on vyzerá úplne ako...

Naomi Watts Zobraziť galériu (6)
Naomi Watts (Zdroj: SITA)

NEW YORK - ...dievča! Herečku Naomi Watts (50) netreba nikomu predstavovať. Dobre známa je aj paparazzom, ktorí nemajú problém spoznať ju i vtedy, keď sa zamaskuje. Urobila tak napríklad pred pár dňami, keď sa vybrala do ulíc so svojím 11-ročným synom Samuelom. Práve on pútal značnú pozornosť, keďže vzhľadom vôbec nepripomínal chlapca.

Keď sa Naomi Watts objaví na červenom koberci, vždy vyzerá skvele a očarujúco. V súkromí si zjavne na dokonalosť až tak nepotrpí. Keď nedávno vyšla do ulíc, maskáčové nohavice skombinovala s pásikavým topom, na hlavu si dala klobúk a tvár schovala za okuliare. 

Po boku slávnej blondínky si vykračoval jej syn Samuel. Toho a o rok staršieho Alexandra má s bývalým partnerom, tiež hercom, Lievom Schrieberom. 

Pri pohľade na fotografiu by ale viacerí povedali, že Naomi si vyšla do ulíc s dcérou. Samuel totiž vôbec nevyzerá ako chlapec. S dlhými blond vlasmi, náhrdelníkom, náramkami a s motýľami na tričku totiž pripomína skôr dievča. 

Naomi Watts so synom Samuelom, ktorý vyzerá skôr ako dievča.
Zobraziť galériu (6)
Naomi Watts so synom Samuelom, ktorý vyzerá skôr ako dievča.  (Zdroj: profimedia.sk)

Naomi Watts nie je jediná celebrita, ktorej syn sa parádi rovnako rád ako dievčatá. Paparazzom sa v šatách podarilo zvečniť napríklad aj synov Meghan Fox a Charlize Theron. Verejnosti je tiež dobre známe, že dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta chce aby ju volali John, je nakrátko ostrihaná a nosieva chlapčenské oblečenie. 

Viac o téme: Naomi Watts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu