Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajná SVADBA krásnej herečky (54): Pozrite sa na tú krásnu nevestu!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Pixabay)

NEW YORK - Prichytení! V piatok popoludní sa bulvárnym fotografom podarilo nafotiť slávnu herečku Naomi Watts (54) a jej partnera Billyho Crudupa (54) vyobliekaných, s úsmevom na tvári a obrúčkami na prstenníkoch. Ako samotná herečka o pár hodín neskôr na sociálnej sieti Instagram priznala, v tajnosti sa zosobášili.

Herečka Naomi Watts v sobotu poriadne prekvapila svojich priateľov a fanúšikov. Prostredníctvom sociálnej siete Instagram im oznámila, že s partnerom, ktorého meno je Billy Crudup, spečatili svoju lásku svadbou. 

Pod príspevkom sa začali hromadiť nadšené komentáre a gratulácie. Nechýbajú ani priania od mnohých hereckých kolegov. „Vyzeráte tak šťastne! Gratulujem!” napísala Jennifer Coolidge. „Toto je úžasné!” reagovala bývalá modelka Helena Christensen. Gratuláciu pridal aj herečkin bývalý partner Lev Schrieber, s ktorým má dve deti - Sasha (15) a Kai (14).

Naomi Watts a Billy Crudup potvrdili svoj vzťah v roku 2017. Ako pár sa prvýkrát objavili v spoločnosti v roku 2022. Billy má 19-roćného syna Williama.    

Naomi Watts a Billy Crudup
Zobraziť galériu (7)
Naomi Watts a Billy Crudup  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Naomi WattsBilly Crudup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu