Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialenosti parížskeho Fashion Weeku: Upotené tričko ako vrchol módy a HOLÝ CHLPATÝ...

Paris Fashion Week bol plný šialeností. Zobraziť galériu (3)
Paris Fashion Week bol plný šialeností. (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - Od utorka do nedele sa v Paríži koná ďalší tohtoročný Fashion Week. Tentokrát je venovaný mužskej móde. No len máloktorý bežný chlap by si z zrejme z predstavenej ponuky vybral. Najprv sa za vrchol sezóny prezentovali upotené tričká a potom sa po móle prešiel úplne holý a chlpatý...

Móda prezentovaná na vychytených fashion weekoch často nemá s využiteľnosťou nič spoločné. Väčšinou ide o bizarné kúsky, ktorými návrhári prezentujú svoju umeleckú dušu, no málokto by si ich obliekol. Takýmto prípadom budú zrejme aj modely, ktoré sa objavili na tohtotýždňovom Paris Fashion Week, ktorého témou je mužská móda. 

Na druhú stranu pozitívna správa pre všetkých, ktorí cestujú neklimatizovanou hromadnou dopravou. Módna šou totiž prezradila, že absolútnym módnym vrcholom tejto sezóny bude "upotené tričko". Teda aspoň tak vyzerali topy, ktoré sa hrdo prezentovali na móle - svetlé sivé tričko či mikina a od krku až po hrudník tmavý fľak, ktorý pôsobil ako upotená škvrna.

Šialenosti parížskeho Fashion Weeku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

No a módny návrhár nezabudol ani na nie veľmi obľúbenú skupinku ľudí - predstavil totiž kolekciu, ktorá pôsobí ako by bola navrhnutá pre úchylov z parku. Alebo tak vyzerala aspoň jej prezentácia. Na móle sa totiž objavil úplne holý, chlpatý chlap. Na sebe mal len ponožky, tenisky a... Svoje holé telo zakrýval len dlhým čiernym kabátom. No úplny bizár!

Šialenosti parížskeho Fashion Weeku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Paris Fashion WeekLouis Gabriel Nouchi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu