Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zoznámte sa s novou HVIEZDOU modelingu: Kráska s DOWNOVÝM SYNDRÓMOM!

Sofía Jirau
Sofía Jirau (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prepisuje históriu! Aj takéto slová dokonale vystihujú kariéru Portoričanky menom Sofía Jirau (25). Blondínka, ktorá má Downov syndróm, je totiž novým anjelikom Victoria´s Secret. A niet pochýb, že o nej ešte budeme veľa počuť!

„V nás, ani okolo nás neexistujú žiadne limity,” aj toto je motto, ktorým sa v živote riadi Sofía Jirau. Tá svoj hendikep nevníma ako obmedzenie a jej príbeh je motiváciou hádam pre každého. Dievčina s downovým syndróm jej totiž novou hviezdou modelingu a najnovšie sa môže pochváliť spoluprácou s prestížnou spoločnosťou Victoria´s Secret. 

„Jedného dňa som si to vysnívala, pracovala som na tom a dnes je to splnený sen. Som prvou modelkou Victoria´s Secret s Downovým syndrómom,” povedala na margo tohto obrovského úspechu Sofía. Tá sa stala súčasťou inkluzívnej kampane Love Cloud Collection. 

Spoločnosť Victoria´s Secret čelila v posledných rokoch kritike. Jej modelkami totiž boli vždy len dokonalé a bezchybné krásky, ktoré čelili podozreniam z rôznych porúch príjmu potravy. Výrobca spodnej bielizne si tak vybudoval imidž, že nie je dostupný pre každého. V poslednom čase však spoločnosť zmenila svoje smerovanie a medzi sexi anjelikov prijali aj transgender, či plus size modelky. 

Pre  Sofíu Jirau nejde o prvý veľký úspech. Kráska, ktorú na Instagrame sleduje zhruba 340-tisíc followerov, sa môže pochváliť aj tým, že v roku 2020 predvádzala na newyorskom Fashion Weeku a má tiež vlastnú kolekciu oblečenia. 

Viac o téme: Victoria´s SecretSofía Jirau
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu