Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

STRACH o Justina Biebera: Vírus mu napadol nervy... Ochrnutá polovica tváre!

Spevákovi Justinovi Bieberovi ochrnula polka tváre. Zobraziť galériu (4)
Spevákovi Justinovi Bieberovi ochrnula polka tváre. (Zdroj: Instagram J.B.)

LOS ANGELES - Fanúšikovia Justina Biebera (28) sú v obrovskomo strachu o svojho miláčika. Ten sa včera s nimi podelil o mrazivú správu - lekári mu diagnostikovali Ramsayho-Huntov syndrom, kvôli ktorému mu ochrnula polovica tváre. Nevie žmurkať, ani sa usmievať. Ruší plánované vystúpenia!

Jasný znak, že má spomaliť! Justin Bieber na svojom Instagrame informoval, že sa pasuje s nepríjemnými zdravotnými problémami. „Ako môžete vidieť, toto oko vôbec nežmurká. Na tejto strane tváre sa nemôžem usmievať, som tam úplne ochrnutý. Je to dosť vážne, ako vidíte. Prial by som si, aby to tak nebolo, ale moje telo mi, samozrejme, hovorí, že musím spomaliť. Dúfam, že to chápete,“ informoval spevák. 

Galéria: Justin a Hailey Bieberovci

Ramsayho-Huntov syndróm je ochorenie, ktoré spôsobuje vírus pásového oparu. Ten napadne lícny nerv a okrem akútnej bolesti môže spôsobiť aj ochrnutie tvárových svalov, či dokonca stratu sluchu v napadnutom uchu. Neschopnosť žmurkať zas sprevádza bolesť v oku a rozmazané videnie. Všetky tieto symptómy sú len dočasné, no ak sa zanedbá liečba, môžu sa stať aj trvalými. 

Je preto pochopiteľné, že si spevák nateraz dáva od práce pokoj a naplno sa ide venovať svojmu liečeniu. To oznámil aj vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti - v rámci naplánovaného turné Justice World Tour presunul zatiaľ 3 koncerty v USA a Kanade. Teraz sa venuje najmä odpočinku a tvárovým cvičeniam, aby sa čo najskôr zotavil. 

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu