Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strach o manželku (25) Justina Biebera: Skončila v nemocnici... Podozrenie na MŔTVICU!

Justin a Hailey Bieber Zobraziť galériu (2)
Justin a Hailey Bieber (Zdroj: Twitter/Meena Bhatiya)

LOS ANGELES - Manželka hviezdneho Justina Biebera (28), modelka a influencerka Hailey Bieber (25), v sobotu vystrašila svojich fanúšikov, keď ich informovala, že vo štvrtok skončila v nemocnici. Dôvod bol naozaj hroziví - podozrenie na mŕtvicu. Malá krvná zrazenina sa jej dostala do mozgu!

Nielen Justin Bieber, ale aj všetci jeho fanúšikovia a blízki prežívajú aktuálne veľký strach o jeho manželku, modelku Hailey Bieber. V sobotu totiž 25-ročná influencerka informovala na svojom Instagrame, že vo štvrtok skončila v nemocnici s podozrením na mŕtvicu. 

Galéria: Justin Bieber našiel šťastie po boku Hailey Baldwin

„Vo štvrtok ráno som sedela s manželom pri raňajkách, keď som začala mať príznaky podobné mŕtvici a odviezli ma do nemocnice,“ povedala Hailey vo svojom oficiálnom vyhlásení. „Zistili, že sa mi dostala veľmi malá krvná zrazenina do mozgu, a tá spôsobila nedostatok kyslíka. Ale moje telo ju samo prekonalo a v priebehu niekoľkých hodín úplne zotavilo,“ upokojovala fanúšikov Bieberova manželka.

„Hoci to bol určite jeden z najstrašidelnejších momentov, aké som  kedy zažila, teraz som už doma a darí sa mi dobre. Som veľmi vďačná všetkým úžasným lekárom a sestričkám, ktorí sa o mňa starali. ďakujem všetkým, ktorí sa mi ozvali, priali mi a zaujímali sa a tiež za všetku podporu a lásku,“ dodala Hailey, pre ktorú to vo veku 25 rokov bolo veľkým precitnutím, že mladosť sa automaticky nerovná zdravie. 

Strach o manželku (25)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram H.B.)

Viac o téme: Justin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu