Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PANIKA a STREĽBA po koncerte Justina Biebera: Slávne HVIEZDY v ohrození života!

Spevák Justin Bieber s manželkou Hailey pri odchode z párty. Zobraziť galériu (8)
Spevák Justin Bieber s manželkou Hailey pri odchode z párty. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - V piatok večer mal spevák Justin Biber (27) koncert, ktorého sa zúčastnili mnohí jeho celebritní priatelia a fanúšikovia. Po skončení sa konala VIP párty, kde sa to tiež hemžilo známymi tvárami. Žúr sa razom zmenil na nočnú moru, keď neznámy páchateľ spustil streľbu.

Spevák Justin Biber sa teší veľkej popularite. A to nielen medzi bežnými smrteľníkmi, ale aj v radoch celebrít. Dôkazom je jeho piatkový koncert, na ktorom sa zišli mnohé z nich. Po jeho skončení sa konala afterparty, kde sa viacerí prišili tiež zabaviť. Spomedzi medializovaných mien možno spomenúť rapera menom Drake, hercov Leonarda DiCapria a Tobeyho McGuire, či modelku Kendall Jenner a jej sestru Khloe Kardashian. 

Ako však informuje portál tmz.com  počas párty, zhruba o 2:45 došlo pred klubom k potýčke, ktorú sprevádzalo 10 výstrelov. Raper Kodak Black spolu s partiou priateľov v tom čase stáli na ulici a zbávali sa. Neznámy útočník prepadol jedného z nich a keď sa Kodak rozhodol mu pomôcť, útočník spustil streľbu. 

Muži zákona prezradili, že počas potýčky bolo zranení štyria ľudia vo veku 60, 22, 20 a 19 rokov. Troch z nich zasiahli guľky zo zbrane. Všetci boli prevezení do nemocnice a ich stav je stabilizovaný. Páchateľ, ktorý spustil streľbu zo zbrane, je stále na úteku. Muži zákona požiadali účastníkov incidentu o pomoc pri vyšetrovaní. 

Partia raperov, ktorá sa na párty po Bieberovom koncerte zaplietla do nebezpečnej potýčky. Raper Kodak Black je uprostred.
Zobraziť galériu (8)
Partia raperov, ktorá sa na párty po Bieberovom koncerte zaplietla do nebezpečnej potýčky. Raper Kodak Black je uprostred.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Justin Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu