Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúca FOTO známych krások: Tie dve by spolu čakal málokto!

Selena Gomez a Hailey Bieber Zobraziť galériu (30)
Selena Gomez a Hailey Bieber (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Sociálnymi sieťami sa začali šíriť zábery, ktoré mnohým jedincom vyrazili dych. Spoločne na nich totiž pózujú manželka Justina Biebera (28) - Hailey (25) a jeho veľká bývalá láska Selena Gomez (30).

V sobotu večer sa v priestoroch Akadémie Múzea filmov konal druhý ročník gala podujatia, ktorého sa zúčastnili mnohé celebrity. Medzi nimi aj spomínané krásky, ktoré sa postarali o poriadne prekvapivý moment. Vôbec prvýkrát spoločne pózovali pred objektívom.

„Selena a Hailey boli obe úplne v pohode. Posunuli sa už každý ďalej a obe sú vo svojom živote takto šťastné. Spoločne chceli svetu ukázať, že sú ich vzťahy v poriadku a nie je medzi nimi nič zlé,” uviedol k tomu dobre informovaný zdroj s tým, že aj Justin má z toho obrovskú radosť. 

Zhruba pred 2 týždňami sa Hailey v jednom z rozhovorov vyjadrovala k téme, že "ukradla" svojho manžela Justina práve spomínanej Selene Gomez. Kráska vyvrátila všetky dohady o tom, že bol Bieber svojej niekdajšej láske neverný. „Keď sme sa začali spolu stretávať, nebol v žiadnom vzťahu. Nemám to v povahe, aby som si začínala vzťah s niekým, kto je zadaný. Bola som dobre vychovaná,” uviedla.  

História tohto milostného trojuholníka je poriadne komplikovaná. Justin a Selena tvorili svojho času veľmi obľúbený pár. V priebehu rokov sa viackrát rozišli a dali potom svojmu vzťahu ďalšiu šancu. Po ich definitívnom rozchode v roku 2018 sa zhruba dva mesiace na to dal Justin dokopy s Hailey Baldwin a o ďalšie dva mesiace neskôr sa zosobášili. 

Mnohí Hailey vinili z toho, že speváka ukradla Selene a musela čeliť poriadnej nenávisti a hejtom. 

Viac o téme: Selena GomezJustin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu