Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bieber s nalomenou psychikou prvýkrát na verejnosti: Jeho manželka ohurovala a on… Uff, NEVYZERÁ OK!

Prvýkrát po prerušení turné sa Justin Bieber objavil na verejnosti. Zobraziť galériu (3)
Prvýkrát po prerušení turné sa Justin Bieber objavil na verejnosti.

LOS ANGELES - Fanúšikovia Justina Biebera (28) neprežívajú práve radostné obdobie. Spevák len nedávno na svojom Instagrame priznal, že nie je po zdravotnej stránke v poriadku a cíti sa vyčerpaný. Z toho dôvodu sa rozhodol, že opäť preruší koncertné turné, ktoré len nedávno obnovil. Od tohto vyhlásenia bol teraz prvýkrát videný na verejnosti. Jeho manželka Hailey (25) výzorom ohurovala a on... Uff, nevyzerá ok!

Fanúšikovia Justina Biebera zažili začiatkom septembra sklamanie, keď ich obľúbený spevák oznámil, že opäť prerušuje koncertné turné. Prvýkrát tak urobil v júni, keď mu náhle ochrnula tvár. Lekári mu vtedy diagnostikovali Ramsayho- Huntov syndróm, kvôli čomu nevedel žmurkať ani sa usmievať. No a teraz ho trápi zdravie opäť. 

Galéria: Justin Bieber našiel šťastie po boku Hailey Baldwin

Priznal to začiatkom septembra na sociálnej sieti Instagram. K neurologickému problému sa teraz pridala aj naštrbená psychika. Priznal, že sa cíti vyčerpaný a od práce potrebuje prestávku. Jeho naplánované koncerty sú tak odsunuté na neurčito. Od jeho ťažkého verejného vyhlásenia teraz uplynuli 2 týždne a spevák sa po prvýkrát ukázal na verejnosti. 

Bieber s nalomenou psychikou
Zobraziť galériu (3)

Americkým fotografom sa ho podarilo nafotiť cestou do reštaurácie Lavo vo West Hollywoode, kam si spolu s manželkou zašiel na večeru. No zatiaľ čo Hailey ohurovala v sexi mini sukni s krátkym topom a vysokými čižmami, pohľad na Justina nebol taký príjemný. Za svojou polovičkou kráčal doslova bez akejkoľvek energie... Je evidentné, že nie je ok. Snáď sa čo najskôr zotaví!

Bieber s nalomenou psychikou
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Justin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu