Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DRSNÝ VÝSMECH! Dcéra Blaženy zo Slunce, seno: O 30 rokov starší milenec chce svadbu a... UFF!

Richard Chlad a Anna Marie Kánská Zobraziť galériu (3)
Richard Chlad a Anna Marie Kánská (Zdroj: Instagram R.Ch.)

PRAHA - Keď sa dala dcéra Veronika Kánskej zo Slunce, seno dokopy s o 30 rokov starším boháčom Richardom Chladom, nikto tomu nedával veľké šance. Dnes sa však už v prípade tejto dvojice hovorí o svadbe... teda, aspoň z jeho strany.

Ona má 29 rokov, on 59. Napriek tomu sa zdá, že im to klape. „Za chvíľu to budú dva roky, čo sme spolu a nikdy som nebol šťastnejší. Otvorene priznávam, že je to žena môjho života a po dlhom čase som sa zamyslel nad tým, že by som sa oženil. Teda, keby ma chcela,” povedal miliardár Blesku na spoločenskej akcii. 

DRSNÝ VÝSMECH! Dcéra Blaženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.M.K.)
Jeho vyvolená ale nereagovala nijako nadšene, dokonca sa dá povedať, že sa z neho drsne vysmiala. „Keby sa mu podarilo na tie jeho kolená pokľaknúť, tak by som si ešte rozmyslela, čo by som povedala,” povedala Anna. 

Pri priamej otázke, či by povedala nie, si to však už premyslela trochu inak. „To asi nie, určite nie,” vyhlásila. „Musím povedať, že je to medzi nami ako na začiatku, to snáď na nás aj vidno,” dodala. 

No hoci by aj so svadbou nakoniec súhlasila, dieťa dvojica neplánuje. „Vždy som bola zástankyňou, že nebudem mať deti a nič sa na tom nezmenilo ani vo vzťahu s Richardom. On má z predchádzajúcich vzťahov štyri deti, ktoré si rada užívam, keď sú u nás, ale ich aj rada vraciam,” prezradila Anna. 

DRSNÝ VÝSMECH! Dcéra Blaženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.Ch.)

Viac o téme: Richard ChladAnna Marie Kánská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu