Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manžel (61) dcéry (30) Blaženy zo Slunce, seno: Žena má byť v domácnosti a... Musí ti dať ZAŠ*KAŤ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram R.Ch.)

PRAHA - Minulý víkend sa dcéra Veroniky Kánskej (57), ktorá sa preslávila ako Blažena zo Slunce, seno, vydala za miliardára Richarda Chlada (61). Svoje áno si povedali na pláži na Maledivách. A bohatý 60-tnik teraz prezradil, aký život čaká jeho manželku Annu-Mariu (30). Podľa jeho slov má byť žena v domácnosti a musí mu dať zaš*kať!

Richard Chlad je úspešným biznismanom, ktorému sa za roky podnikania podarilo zarobiť miliardy českých korún. A tak niet divu, že o záujem žien nemá núdzu. Tie však majú smolu. Minulý víkend sa totiž z neho stal ženatý muž. Svoje áno povedal na pláži na Maledivách dcére Veroniky Kánskej, o 31 rokov mladšej Anne-Marii Kánskej. 

A teraz v podcaste Tomáša Dunovského šokoval svojimi slovami o tom, aká je úloha manželiek podnikateľov. „Pokiaľ chcete byť úspešným podnikateľom, tak vaše manželky alebo partnerky sa musia starať o rodinu. Tá deľba práce v rámci rodiny je daná. Pokiaľ ich živíte, tak ony sa starajú o domácnosť. Musí ti dať zaš*kať a nesmie to mať postranné úmysly, pretože pokiaľ to takto nefunguje, bežte od toho,“ zahlásil. 

Od ženy očakáva, že prevezme všetkú starostlivosť o domácnosť a deti. „Nekorumpujte vaše deti tým, že máte pocit, že na ne nemáte čas. K*rva od toho máte manželky a partnerky. Ak chceš byť úspešný podnikateľ, musíš mať prvotriedny servis. Ako môže podávať prvotriedny pracovný výkon, keď musí končiť v práci o štvrtej, aby ešte vyzdvihol dieťa zo škôlky?“ vysvetlil podnikateľ. Či rovnaký názor zastáva jeho mladá manželka, už známe nie je. 

Manžel (61) dcéry (30)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram R.Ch.)

Viac o téme: Anna-Marie KánskaRichard ChladVeronika Kánska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu