Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršie chvíle speváka zo SuperStar: Myšlienky na SAMOVRAŽDU... Takmer to urobil!

Jan Bendig Zobraziť galériu (3)
Jan Bendig

PRAHA - Už ako 15-ročný sa stal známym, keď súťažil v projekte SuperStar. No potom nastali pre Jana Bendiga ťažké časy spojené s finančnými a osobnými problémami. Panické záchvaty vyústili až do myšlienok na samovraždu.

Jan Bendig patrí k tým superstaristom, ktorým sa podarilo rozbehnúť hudobnú kariéru, i keď súťaž nevyhrali. Málokto by si však pomyslel, že usmievavý spevák si prešiel naozaj hrozným obdobím už v čase speváckeho projektu. 

jan bendig
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto peter frolo,)

Jednak nebol pripravený hospodáriť s peniazmi, jednak si začal uvedomovať, že je gay. Tieto skutočnosti boli náročné na jeho psychiku a začal mať panické záchvaty. „Bolo to tak, že som mal ťažko na hrudi, nemohol som dýchať, mal som studený pot, brnenie rúk, úst. Nevedel som, čo to je a bolo to vždy pri živom vysielaní, kým ma zavolali na pódium,” prezradil v programe 13. komnata. 

Vždy, keď prežíval náročné chvíle, ataky prichádzali znovu a znovu. „Vracalo sa to a bolo to intenzívnejšie. Stalo sa to v metre, v električke na prechode, úplne všade,” uviedol spevák, ktorý nakoniec dostal tie najčernejšie myšlienky. „Už to bolo v takej miere, že som stál pred oknom a hovoril som si, že to nezvládam a chcel som si sadnúť na okno a vyskočiť, také nervy som mal,” priznal Jan. 

V tejto situácii mu pomohol priateľ Lukáš - ten ho vzal k doktorke, ktorá mu predpísala liečbu. A tak sa mu podarilo z ťažkých stavov dostať. 

Najhoršie chvíle speváka zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook L.R.)

 

Viac o téme: Jan Bendig
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu