Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kardashianka vystúpila z auta a... Preboha! Ľudia možno pustili do gatí

Kim Kardashian Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Už dnes večer sa v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku koná najprestížnejšia módna udalosť - Met Gala. Na nej samozrejme nemôžu chýbať slávne hviezdy šoubiznisu, vrátane Kim Kardashian (40). Tá pri príchode do hotela poriadne šokovala bulvárnych fotografov. Z auta totiž vystúpila zahalená v čiernej koži od hlavy po päty. DOSLOVA!

Galéria: Kim Kardashian a Kanye West

Zamaskovaná, ale brutálne nápadná! Kdekoľvek sa zjaví niektorá z klanu Kardashian, paparazzi sú jej v pätách. Asi nikoho preto neprekvapí, že asistenciu bulvárnych fotografov mala Kim aj pri nedávnom príchode do New Yorku, kde sa dnes kona najprestížnejšia módna udalosť roka. 

Kim mala na sebe kožený outfit, ktorého súčasťou bola aj kukla z rovnako "pohodlného" materiálu. Na mieste očí a úst boli len zipsy, vzadu jej z hlavy trčal dlhý konský chvost. Pri pohľade na bizarnú kreáciu si mnohí zrejme kládli otázku, či vôbec Kardashianka niečo vidí a či v tom vlastne dokáže dýchať. 

Človek by si povedal, že táto celebrita nás už nedokáže ničím prekvapiť. Ale opak je pravdou. Ruku hore, kto by po osobnom stretnutí s takto nahodenou Kim mal nočné mory!

Kim Kardashian
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kim Kardashian
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu