Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kardashianka podprsenku nepotrebuje: Ulice brázdila s presvitajúcimi bradavkami!

Kourtney Kardashian a Travis Barker Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian a Travis Barker (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nechala ju doma! Kourtney Kardashian (42) patrí medzi celebrity, ktoré majú bežne v pätách bulvárnych fotografov. Spoločnosť jej robili i v uplynulých dňoch, keď sa spolu s potetovaným frajerom Travisom Barkerom (45) vybrali na kávu. Nečudo, že si ju s nadšením fotili. Veď im v podstate ukazovala prsia.

Na topkách sme vás už dávnejšie informovali, že najstaršia zo sestier Kardashianových je bláznivo zamilovaná. Priateľský vzťah s bubeníkom Travisom Barkerom prerástol do lásky a pri pohľade na dvojicu je hádam každému zrejme, že si veľmi dobre rozumejú. 


Kardashianka v úsporných bikinách ohúri každého: Aha, milenec sa jej nevie nabažiť!


Bulvárnym fotografom sa podarilo zaľúbencov nedávno stretnúť v uliciach. Obaja si zodpovedne kryli tvár, avšak aj tak ich nešlo prehliadnuť. Travisa už zdiaľky vidno vďaka početným tetovaniam. Kourtney zaujala svojími zbraňami. Pod priesvitný biely crop top si totiž nedala podprsenku a jej presvitajúce bradavky si všimol hádam každý. 

VIDEO: Kourtney Kardashian a Travis Barker mali paparazzov v pätách. 

Kourtney Kardashian a Travis Barker si vyšli na kávu. V pätách mali bulvárnych fotografov. (Zdroj: profimedia.sk)

Kourtney Kardashian nechala podprsenku doma.
Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian nechala podprsenku doma.  (Zdroj: profimedia.sk)

Zaľúbená dvojica si spoločné chvíle ozaj užíva. Zčiatkom týždňa však Travis vystrašil svojich priaznivcov. Na sociálnej sieti instagram totiž zverejnil skúmavku s krvou, na ktorej bolo jeho meno. Kourtney tento záber zdieľala a pridala čierne srdiečko. 

Nevedno, čo sa s Travisom deje. Niektorí z fanúšikov si však spomenuli na to, že pred pár rokmi ho trápili krvné zrazeniny v oboch rukách, kvôli ktorej nemohol koncertovať spolu so svojou formáciou Blink 182, v ktorej pôsobí ako bubeník. 

Viac o téme: Kourtney KardashianTravis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu