Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca premena mladej herečky: Nafúknuté prsia, blonďavá hriva... Pamela Anderson zúri!

Lily James Zobraziť galériu (9)
Lily James (Zdroj: Walt Disney Pictures)

LOS ANGELES - V médiách sa objavujú stalé nové a nové zábery herečky Lily James (32), ktorá v pripravovanom seriáli Pam & Tommy stvárňuje slávnu sexbombu Pamelu Anderson (53). Fanúšikovia pri pohľade na jej "vytuningovanú" podobu nešetria chválami. Samotná sexica, ktorej sa seriál týka, však z toho nie je vôbec nadšená.

Keď sa povie Pamela Anderson, hádam každý hneď vie, o kom je reč. Do povedomia verejnosti sa vryla účinkovaním v seriáli Baywatch a smelo ju možno zaradiť medzi najväčšie sexbomby všetkých čias. Poriadne zaujímavé však bolo a vlastne stále aj je i jej súkromie.

Galéria: Pamela Anderson vo filmoch a seriáloch

Zaujímavú časť jej života - keď žila v manželstve s rockerom Tommym Leem, sa rozhodla spoločnosť Hulu sfilmovať. Hlavné úlohy stvárňujú Sebastian Stan and Lily James. V centre pozornosti je najmä mladá herečka. Tá stvárnila v minulosti napríklad Popolušku, takže sledovať jej premenu na sexi cicu stojí ozaj za to. 

Lily James ako sexbomba Pamela Anderson.
Zobraziť galériu (9)
Lily James ako sexbomba Pamela Anderson.  (Zdroj: Instagram/ Hulu)

Maskéri vyrobili herečke väčšie prsia, na jej hrivu pridali viac peroxidu a pri pohľade na jej fotky v bikinách zostane v úžase nejeden muž, ktorý ako tínedžer obdivoval legendárnu Pamelu Anderson. 

Lily James ako sexbomba Pamela Anderson.
Zobraziť galériu (9)
Lily James ako sexbomba Pamela Anderson.  (Zdroj: profimedia.sk)

Mnohí sa už seriálu nevedia dočkať. Pamela, ktorej sa seriál najviac týka, však k týmto jedincom nepatrí. Práve naopak. Podľa medializovaných informácií dokonca zúri. „Pamela určite nemá záujem to sledovať. Mená hercov, ktorí stvárnia ju a Tommyho, jej nič nehovoria. A v podstate ani nemá záujem to meniť. Ona a jej rodina si o projekte myslia, že je to len taká lacná napodobenina,” uviedol pre The Sun zdroj z Pamelinho okolia. 

Blondínkin odmietavý postoj súvisí zrejme tiež s tým, že dej zachytáva aj škandál spojený s ich sexvideom, ktoré sa dostalo na verejnosť. „Celé to bolo pre ňu veľmi traumatizujúce. Pamela to vníma ako jednu z najhorších chvíľ jej života,” dodal Pamelin priateľ.

Sebastian Stan and Lily James v seriáli Pam & Tommy stvárnia Tommyho Lee a Pamelu Anderson.
Zobraziť galériu (9)
Sebastian Stan and Lily James v seriáli Pam & Tommy stvárnia Tommyho Lee a Pamelu Anderson.  (Zdroj: Instagram/ Hulu)

Viac o téme: Pamela AndersonLily James
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu