Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Česká herečka s ťažkým priebehom Covidu: Mala skoro všetky príznaky naraz... Netušila, či prežije!

Iva Pazderková Zobraziť galériu (4)
Iva Pazderková (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Skúsenosť s koronavírusom má za sebou už aj herečka a komička Iva Pazderková. Tá mala takmer všetky príznaky covidu a naozaj ťažký priebeh. Jej priateľ bol zúfalý a netušili, či sa z toho Iva vlastne dostane.

Herečka Iva Pazderková prekonala Covid-19. Pred týždňom sa prvýkrát po chorobe vybrala do prírody, no stále cíti isté následky. Veď mala takmer každý jeden príznak koronavírusu... „Ja stále hovorím, že ten lós som si ešte vytiahla dobre, pretože tu stojím, žijem, hovorím, len sa trochu zadýchavam... Ale nebolo to jednoduché,” povedala na úvod reportáže pre Topstar televízie Prima.

Česká herečka s ťažkým
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

Galéria: Iva Pazderková

Výpočet príznakov je naozaj siahodlhý. „Ja okrem zápalu pľúc som mala tak nejako všetko – horúčky, bola som trochu dýchavičná, zahlienená, upchatý nos, dutiny. Po pár dňoch sa mi začali robiť pľuzgieriky po celom tele, bolo to také blbé, zvracanie, črevné ťažkosti, obrovský tlak za očami, nemohla som sa vôbec pozrieť do svetla, a samozrejme strašné vyčerpanie,” uviedla Iva. 

Medzi riadkami sa dalo rozumieť, že si vôbec nebola istá, či sa z toho vôbec dostane. Chvíľkami o sebe ani nevedela a zúfalý priateľ stál pred rozhodnutím, či volať záchranku. To našťastie nakoniec nebolo potrebné. „Ja som hovorila, že s priateľom sme mali taký pocit, že naozaj prežijem, vo chvíli, keď som si po piatich dňoch – a je to teda nechutné, ale ja som fakt nebola schopná – ja som si po piatich dňoch bola schopná vyčistiť zuby,” prezradila herečka. 

Česká herečka s ťažkým
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Prima)

Tá je pritom aktívnou športovkyňou a zrejme ani nečakala, že ňou koronavírus takto zamáva. „Hovorím o tom, lebo mám 40 rokov, športujem, žijem relatívne zdravo a nedokážem si predstaviť, že niekto, kto má zdravotné komplikácie, alebo je starší, alebo v inej kondícii, že by si týmto prešiel. Opatrujte sa, buďte opatrní všetci a nepodceňujte to, prosím. Buďte ohľaduplní,” odkázala na záver.  

Iva Pazderková sa dokonca nedávno zúčastnila fitnes súťaže.
Zobraziť galériu (4)
Iva Pazderková sa dokonca nedávno zúčastnila fitnes súťaže.  (Zdroj: Instagram IP)

Viac o téme: Iva Pazderková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu