Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kucherenko šokovala ľudí: FOTO bez omietky na tvári... Veď vyzerá ako maturantka!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (5)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko (38) sa posledné mesiace doslova mení pred očami. Kontroverzná blondínka zahájila misiu "návrat k prirodzenosti" a postupne sa zbavuje jedného vyumelkovaného prikrášlenia za druhým. A najnovšie opäť poriadne prekvapila!

Silvia vyzerá čoraz lepšie. Najprv sa rozhodla rozpustiť svoje povestné pery, neskôr si dala odpojiť vlasy, zmenila ich odtieň, zhodila umelé riasy, no a takisto výrazne zjemnila farbu obočia. Mamička malého Alexandra vyzerá čoraz lepšie a hoci si kedysi všetky vylepšenia obhajovala, teraz si svoj zmenený a omnoho jemnejší výzor sama nevie vynachváliť. 

Galéria: Silvia Kucherenko

Známa blondínka vyzerá oproti svojej niekdajšej vezii neporovnateľne lepšie a komplimentami ju zahŕňajú i sledovatelia na sociálnych sieťach. Tých teraz opäť pozitívne prekvapila. Na Instagrame totiž zverejnila fotku, kde nemá na tvári žiadny mejkap. 

A človek až neverí vlastným očiam. Kucherenko totiž vyzerá ešte mladšie a len málokto by uveril, že má už pekných pár rôčkov po tridsiatke. Pri prvom pohľade na jej fotku by ste si zrejme povedali, že sa dívate na mladučkú dvadsiatničku. 

Silvia Kucherenko svojou postupnou premenou vyráža dych.
Zobraziť galériu (5)
Silvia Kucherenko svojou postupnou premenou vyráža dych.  (Zdroj: Instagram S.K.)

„Úplne natural. Keď nenatáčam, tak som stále takto. Už som lenivá sa líčiť. A podstatné je, že sme spokojné samé so sebou," napísala úplne nová Silvia, akú sme tu doteraz nemali. „Úplne omladnutá. O moc krajšia. A zdá sa mi, že aj múdrejšia," napísala jej istá dáma. „Maturantka," zložil jej zasa kompliment znímy fotograf. 

No a s tým, že vyzerá oveľa lepšie ako kedysi, sa nedá nesúhlasiť. Dnes už sa nikto nemôže čudovať, že v minulosti, keď sa Kucherenko aktívnejšie venovala modelingu, očarila celý svet...

 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu