Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladá mama (†35) z televíznej šou spáchala samovraždu: Obesila sa vo fitnes centre...

Zuzana Drnek Zobraziť galériu (6)
Zuzana Drnek (Zdroj: Instagram ZD)

PRAHA - Celé Česko je šokované samovraždou mladej dvojnásobnej mamičky Zuzany. Tá bola divákom známa zo šou Prostřeno, navyše jej fitnes štúdio navštevovali mnohé známe tváre. Práve tam sa blondínka obesila...

Zuzana sa v relácii o varení objavila dvakrát - pri prvom účinkovaní sa totiž stala víťazkou a neskôr si „merala sily” s ďalšími šampiónmi. V čase prvého nakrúcania bola vydatá, neskôr sa rozvádzala. 

Mladá mama (†35) z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Prima)

A práve rozvod spôsobil, že jej život sa obrátil hore nohami. Majiteľka fitnes štúdia totiž prišla o svoje dve dcéry. Súd ich zveril práve jej exmanželovi a ona mala povolené len občasné návštevy.

Tá mladšia sa pritom narodila len v roku 2019. „Víkendy bez detí príliš nezvládam, veľmi mi chýbajú. A psychologičku mám od pôrodu, keď ma Filip opäť zabudol v pôrodnici rozrezanú po cisárskom, bez plienok, vody, oblečenia... S plačom som si požičiavala veci v pôrodnici. Čo asi robil... že? Tri dni v kuse,” posťažovala sa v máji 2020 na sieti Instagram. Ako dodala, prvý pôrod tiež nebol bezproblémový. „Ten bol z pohľadu manželov horší... To som sa ešte hanbila za to, ako to medzi nami je,” uviedla.  

Mladá mama (†35) z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZD)

Nie je známe, prečo boli dievčatá zverené otcovi, ale Zuzana to vnímala ako veľkú nespravodlivosť. „Deti patria k mame a nie k otcovi, ktorý ich rozhadzuje po babičkách,” vyhlásila v októbri na sociálnej sieti. „Najviac ma mrzí, že tie moje dve krásne ratolesti majú za otca človeka, ktorý si zlosť z rozchodu a z toho, že som mu nedala toľko peňazí, koľko chcel, vybíja na nich. Je to za mňa poľutovaniahodné a smutné,” vyjadrila sa Zuzana. 

Evidentne ale nevidela cestu, ako svoje princezné získať späť. Údajne začala viac popíjať a nakoniec svoj život ukončila. Zamestnanec ju našiel obesenú vo vlastnom fitku. „Kriminalisti preverujú okolnosti tragického úmrtia, ku ktorému došlo v jednom z objektov v Českomoravskej ulici. Podľa prvotných informácií zistených na mieste udalosti nestojí za smrťou cudzie zavinenie. S ohľadom na rodinných príslušníkov sa nebudeme k celej veci viac vyjadroval,” citoval hovorcu pražskej polície Jana Rybanského portál CNN Prima News. 

Mladá mama (†35) z
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZD)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu