Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sviatky podľa kontroverznej Hanychovej: So všetkými sa pohádala a... Po rozvode Vianoce bez dcéry!

Agáta Hanychová s dcérou Miou Zobraziť galériu (2)
Agáta Hanychová s dcérou Miou (Zdroj: Instagram AH)

PRAHA - Bývalá modelka Agáta Hanychová sa tento rok rozviedla s moderátorom a hercom Jakubom Prachařom. Spoločnú dcéru Miu majú v striedavej starostlivosti a po prvý raz bude tráviť Štedrý večer s rodinou svojho otca.

Agáta a Jakub boli dlhoroční kamaráti, ktorí sa nakoniec vzali. Lenže napriek spoločnej dcére im vzťah nevydržal a došlo k rozvodu. A to je jeden z dôvodov, prečo je pred nadchádzajúcimi sviatkami bývalá modelka v poriadnom strese. 

Sviatky podľa kontroverznej Hanychovej:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AH)

Galéria: Agáta Hanychová

Ako priznala na sieti Instagram, toto obdobie nezvláda práve najlepšie. „Čas Vianoc? Pre mňa obdobie veľkého stresu, napätia, aby všetko bolo dokonalé, takže už som sa stihla so všetkými pohádať, čo bežne nerobím,” uviedla 

K nervozite určite prispieva aj fakt, že jej trojročná dcéra bude na Štedrý deň v rodine Prachařovcov. „Tým, čo budú na Vianoce bez detí, pretože ich majú v striedavej starostlivosti, držím palce, nech to zvládnu. Ja sama to budem zažívať prvý raz a viem, že to bude hrozne ťažké, ale deti to určite zvládnu lepšie ako my. Takže u nás Štedrý deň 24. s Ježiškom a Kryšpínom a 25. s Miou a Santom,” prezradila Agáta, ako budú tieto sviatky u nich doma vyzerať. 

 

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu