Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zostarnutí lupiči zo Sám doma: Jedného žena miluje, tá druhá si najala vraha!

Lupiči z filmu Sám doma Zobraziť galériu (8)
Lupiči z filmu Sám doma (Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Sám doma je klasika, ktorá už k Vianociam neodmysliteľne patrí! Z hercov Joe Pesciho (77) a Daniela Sterna (63) spravila hviezdy, ktoré dnes pozná takmer každý. Od nakrúcania ubehli desiatky rokov. Pozrite sa s nami, ako sa slávni filmoví zlodeji zmenili!

Aj keď oboch spomínaných pánov si väčšina ľudí spája najmä s filmami Sám doma, obaja už v ćase nakrúcania (rok 1990) mali za sebou celkom slušnú hereckú kariéru.

Daniel Stern, mladší z dvojice, dokonca neskôr zasadol na režisérsku stoličku a je o ňom tiež známe, že je talentovaným sochárom.

Daniel Stern na zábere zo začiatku roka 2020.
Zobraziť galériu (8)
Daniel Stern na zábere zo začiatku roka 2020.  (Zdroj: profimedia.sk)

Čo sa týka súkromia, Daniel sa v roku 1981 oženil S Laurre Mattos, s ktorou má syna Henryho a dcéry Sophie a Ellen Marie. Herec bol pred pár rokmi aktívny aj na sociálnych sieťach, kde svojej manželke verejne vyznával lásku. „V deň, keď sme mali svadbu, tak som si myslel, že ju milujem celým svojim srdcom a dušou. Kto vtedy vedel, že to je len začiatok. Môj život bez nej by bol ničím. Dala mi takmer všetko, ćo je pre mňa dôležité - domov, deti, lásku, podporu a to najhlbšie priateľstvo, aké si vôbec dokážem predstaviť. Naozaj si môj život bez nej nedokážem predstaviť,” znie v jednom z príspevkov. 

Daniel Stern s manželkou Laurre kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Daniel Stern s manželkou Laurre kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Daniel Stern sa môže pochváliť stabilným manželstvom.
Zobraziť galériu (8)
Daniel Stern sa môže pochváliť stabilným manželstvom.  (Zdroj: Instagram)

Daniel Stern so svojimi blízkymi.
Zobraziť galériu (8)
Daniel Stern so svojimi blízkymi.  (Zdroj: Instagram)

V porovnaní s filmovým Marvom, jeho parťák Harry šťastie v láske príliš nemal. Joe Pesci má podľa dostupných infromácií za sebou tri rozvody. Najviac sa vie o jeho tretej manželke - bývalej modelke a herečke menom Claudia Haro. Ich manželstvo trvalo v priebehu rokov 1988 - 1992 a majú spolu dcéru Tiffany.

Joe Pesci s dcérou Tiffany na fotografii z roku 2009.
Zobraziť galériu (8)
Joe Pesci s dcérou Tiffany na fotografii z roku 2009.  (Zdroj: profimedia.sk)

V roku 2007 požiadal Pesci o ruku aj svoju vtedajšiu frajerku Angie Everhart. Rok na to však namiesto svadby prišiel rozchod. 

Ale späť k hercovej tretej manželke Claudii. Tá sa postarala o poriadny škandál, keď vyšlo najavo, že si v roku 2000 najala nájomného vraha na svojho druhého manžela - Garretta Warrena. Ten spomínaný útok, keď ho postrelil do hrude, krku, ľavého boku a pravého oka, prežil, avšak o spomínané oko prišiel. 

Koncom roka 2005 bola Harro zadržaná a v roku 2012 jej vymerali trest 12 rokov za mrežami. Prepustená bola v lete 2019. 

Joe Pesci síce je v hereckom dôchodku, avšak raz za čas sa ešte pred kamery postaví. Je tiež talentovaným hudobníkom. A aj keď sa mu v súkromí príliš nedarilo, môže sa aspoň pochváliť soškou Oscara za výkon vo filme Mafiáni (1991). Prestížnu sošku mal na dosah aj nedávno a to za pôsobenie vo filme The Irishman.

Joe Pesci na fotografii zo začiatku roka 2020.
Zobraziť galériu (8)
Joe Pesci na fotografii zo začiatku roka 2020.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sám domaJoe PesciDaniel Stern
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu