Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Má známy herec (60) novú frajerku? Wau! Veď to je ako z filmu

Colin Firth Zobraziť galériu (6)
Colin Firth (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Opäť zamilovaný?! Aj takéto slová sa aktuálne spájajú s obľúbeným hercom Colinom Firthom, ktorý v septembri oslávil 60. narodeniny. Po boku talentovaného umelca sa totiž stále častejšie objavuje novinárka a televízna moderátorka Joanna Gosling. Že by šesťdesiatnik našiel svoju Bridget Jones?

Colin Firth, známy napríklad z filmov Denník Bridget Jonesovej, Kráľová reč, Láska nebeská, Mamma Mia, či Kingsman, sa v roku 1997 oženil s talianskou herečkou menom Livia Giuggioli. Tá mu počas manželstva porodila dvoch synov - Matea a Luca. Okrem nich má aj tretieho syna s herečkou Meg Tilly. 

Galéria: Colin Firth a Livia Giuggioli
Aj keď sa zdalo, že dlhoročné manželstvo Colina a Livie je harmonické a dokonalé, nebolo tomu tak. V marci 2018 vyšlo najavo, že brunetka bola svojmu manželovi neverná. Zhurba rok udržiavala milenecký pomer s priateľom z mladosti - istým talianským žurnalistom Marcom Brancaccia. Poriadne nepríjemné muselo byť aj to, že manželkin milenec poslal hercovi e-mail, v ktorom dopodrobna opísal, čo všetko poćas roka robil s jeho milovanou ženou. 

Známemu hercovi skrachovalo ideálne manželstvo: Och, toto by nechcel žiaden muž!

Vyzerá to tak, že známy herec aj napriek tomu na lásku nezanevrel. Paparazzom sa ho v uplynulých dňoch podarilo zvečniť na prechádzke s novinárkou a televíznou moderátorkou stanice BBC Joannou Gosling. Pri pohľade na dvojicu bolo viditeľné, že si Colin so 49-ročnou trojnásobnou mamičkou rozumie. Jeho fanúšikovia sú nadšení a viacerí sú nadšení z toho, že by sa podobne ako Marc Darcy, ktorého stvárnil vo filme Denník Bridget Jonesovej, zamiloval do žurnalistky. Nechajme sa prekvapiť, či sa z toho stretávania vykľuje aj vážny vzťah. 

Joanna Gosling
Zobraziť galériu (6)
Joanna Gosling  (Zdroj: Instagram)

Joanna Gosling
Zobraziť galériu (6)
Joanna Gosling  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Colin Firth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu