Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známemu hercovi skrachovalo ideálne manželstvo: Och, toto by nechcel žiaden muž!

Colin Firth a jeho manželka Livia sa po 22 rokoch rozišli. Zobraziť galériu (5)
Colin Firth a jeho manželka Livia sa po 22 rokoch rozišli. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Idylke je koniec! Keď sa na červenom koberci objavil herec Colin Firth (59) s manželkou Liviou (50), vždy pôsobili ako šťastný a harmonický pár. V týchto dňoch však prišli so šokujúcim vyhlásením - Že sa rozchádzajú. Čo alebo kto stojí za rozpadom tohto celebritného manželstva?!

Colin Firth, ktorý sa preslávil účinkovaním v mnohých počinoch, prežíva v súkromí náročné chvíle. Po 22 rokoch mu totiž stroskotalo manželstvo s talianskou filmovou producentkou Liviou Giuggioli. Dvojica má spolu synov Lucu a Mattea. 

„Colin a Livia Firth sa rozišli. Zostávajú dobrými priateľmi a naďalej jednotní v láske k svojím synom. Žiadajú vás o súromie a viac to nebudú komentovať,” uviedol v oficiálnom stanovisku hercov hovorca.    

Hoci si dvojica svoje súkromie vždy strážila, v marci 2018 sa na verejnosť dostali šokujúce informácie. Livia mala počas ich manželstva rok trvajúcu mileneckú aféru s priateľom z mladosti - istým talianským žurnalistom Marcom Brancaccia. 

Práve jeho obvinila zo stalkingu i z toho, že ju bombardoval správami a obťažoval ju. A kým sa Livia obrátila s celou záležitosťou na mužov zákona, obdŕžal jej manžel e-mail, ktorý by zlomil srdce asi každému mužovi. „Ten chlapík v podstate Colinovi dopodrobna opísal všetko, čo počas roka robil s jeho manželkou. Cieľom bolo ponížiť ho a ublížiť mu. Popísal intímne detaily ich stretnutí, ktoré by zničili každého manžela,” uviedol zdroj z hercovho okolia.   

Hoci to pri Firtha bolo pochopiteľne náročné, aj naďalej si zachoval svoju dôstojnosť. Spolu s Liviou sa usilovali svoje manželstvo zachrániť. Keď sa na verejnosť dostali správy o mileneckej afére, hercov hovorca uviedol: „Pred pár rokmi sa Colin a Livia v tajnosti na istý čas rozišli. Livia si v tom čase bola blízka s niekdajším kamarátom - pánom Brancaccia. Colin a Livia sa potom po čase dali opäť dokopy. 

Dnes je už zrejme, že aj nariek úsiliu sa dvojici svoj vzťah zachrániť nepodarilo...

Viac o téme: Colin Firth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu