Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nevera a rozvod po 22 rokoch! Slávny herec miluje už inú... PRVÉ FOTO na červenom koberci

Colin Firth Zobraziť galériu (5)
Colin Firth (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Majú za sebou premiéru! A to nielen tú filmovú. Herec Colin Firth (62) aktuálne exceluje v počine Empire of Light, ktorý bol slávnostne predstavený na Filmovom Festivale v Londýne. Po jeho boku nechýbala jeho aktuálna partnerka Maggie Cohn. Pozrite sa, ako im to spolu pristane!

Keď koncom roka 2019 vyšlo najavo, že sa herec Colin Firth po 22 rokoch rozvádza so svojou manželkou Liviou, s ktorou má dvoch synov, mnohí boli zaskočení. Oveľa šokujúcejšie boli ale podrobnosti rozchodu. Brunetka bola svojmu slávnemu mužovi neverná s priateľom z mladosti. Ten hercovi poslal e-mail, v ktorom podrobne opísal, čo s jeho zákonitou manželkou stváral. 

Po rozvode bol herec spájaný s novinárkou a televíznou moderátorkou Joannou Gosling. Avšak napokon nešlo o nič vážne. No a Colin v uplynulých dňoch svetu hrdo predstavil svoju novú lásku. Stalo sa tak na premiére filmu Empire of Light, kde fotografom spolu ochotne pózovali. 

Joanna pracuje ako scenáristka a iskra medzi ňou a Firthom preskočila, keď spolu pracovali na počine The Staircase. O ich romániku sa verejnosť dozvedela vo februári tohto roka. 

Colin Firth a Maggie Cohn
Zobraziť galériu (5)
Colin Firth a Maggie Cohn  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Colin FirthMaggie Cohn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu