Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská radosť legendárnej Bridget Jones: ZÁSNUBY s o 10 rokov mladším fešákom!

Renée Zellweger Zobraziť galériu (4)
Renée Zellweger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bude sa vydávať! Nie je tajomstvom, že slávna herečka Renée Zellweger (54) po boku svojho partnera - britského moderátora Anta Ansteada (44) priam žiari. Ako aktuálne vyšlo najavo, dvojica plánuje svoj vzťah posunúť na ďalšiu úroveň.

Slávna herečka a sympatický moderátor tvoria pár od roku 2021. Ako najnovšie informuje The US Sun, dvojica sa nedávno v tajnosti zasnúbila a plánujú svadbu. „Svoje plány držia v tajnosti. Neplánujú žiadne veľké verejné vyhlásenia. Ich vzťah je silný a sú do seba veľmi zamilovaní. Už sa nevedia dočkať, kedy z nich budú manželia,” uviedol zdroj z ich okolia.  

Ant sa pred pár dňami na sociálnej sieti Instagram pochválil vydarenými zábermi, na ktorých pózuje so svojou láskou a svojimi dvoma deťmi. Ako vidno, aj oni si slávnu herečku obľúbili a cítia sa v jej spoločnosti dobre. 

Herečka, ktorá sa preslávila postavou večnej smoliarky v láske - Bridget Jones, bola v minulosti vydatá za country speváka Kennyho Chesney. Ich manželstvo trvalo len štyri mesiace. V roku 1999 u o ruku požiadal komik Jim Carrey. Namiesto svadby však vtedy prišiel rozchod. O zásnubách sa hovorilo aj v čase, keď tvorila pár s Bradley Cooperom. 

Anstead má za sebou dve nevydarené manželstvá. S prvou ženou Louise boli spolu v rokoch 2005 - 2017 a majú spolu syna a dcéru. V roku 2018 sa oženil s Christinou Hall, s ktorou má syna Hudsona. Rozviedli sa v roku 2021. 

Viac o téme: Renée ZellwegerAnt Anstead
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu