Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa speváčka po rozchode: Takto ospevuje svoje prsia!

Demi Lovato Zobraziť galériu (7)
Demi Lovato (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Je z nich nadšená! Speváčka Demi Lovato (28) sa len nedávno chvastala romantickými zásnubami. Po dvoch mesiacoch však prišiel rozchod a krásna tmavovláska dnes priznáva, že je bisexuálka. Rozruch však vyvolala aj príspevkom, v ktorom ospevuje svoje prsia.

Keď Demi Lovato na sociálnej sieti Instagram oznámila, že ju herec a tanećník Max Ehrich požiaral o ruku, fanúśikovia boli príjemne prekvapení. K veľkému životnému kroku sa odhodlali len po 5 mesiacoch randenia. Rovnako prekvapivý bol však aj nedávny rozchod dvojice, ktorá bola zasnúbená zhruba len dva mesiace.  

Zásnuby Demi Lovato boli ako vystrihnuté z romantického filmu.
Zobraziť galériu (7)
Zásnuby Demi Lovato boli ako vystrihnuté z romantického filmu.  (Zdroj: Instagram D.L.)

Ktovie, v náručí koho si bude Demi liečiť svoje zlomené srdce. V týchto dňoch totiž opäť raz otvorene hovorila o tom, že pociťuje náklonnosť aj k neźnému pohlaviu. Podľa vlastných slov si to uvedomila pri sledovaní filmu Veľmi nebezpečné známosti, v ktorom sa dve stredoškoláčky bozkávajú na tráve. „Pomyslela som si, že sa mi to veľmi páči a chcem to vyskúšať,” uviedla Demi, ktorá o svojej bisexualite povedala najskôr sestre a kamarátom, neskôr aj mame.    

Speváčka, ktorá v minulosti bojovala so závislosťou na drogách, mala problém s alkoholom a trpela aj poruchami príjmu potravy, v týchto dňoch zaujala aj úprimným statusom, v ktorom ospevuje svoje prednosti. „Celý život som nenávidela svoje malé prsia. Keď som konečne začala jesť, čo chcem, tak mám konečne prsia, po akých som túžila,” napísala na Instagram Lovato a dodala, že za bujné prednosti nevďačí ani push-up podprsenke, ani plastickej operácii. 

Demi Lovato je zo svojich bujných predností nadšená.
Zobraziť galériu (7)
Demi Lovato je zo svojich bujných predností nadšená.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu