Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bolestné priznanie známej speváčky: Ako 15-ročnú ju znásilnili a potom... Preboha!

Slávna speváčka si prešla peklom. Zobraziť galériu (6)
Slávna speváčka si prešla peklom. (Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Prešla si peklom! To je verejnosti o speváčke a herečke Demi Lovato (28) dobre známe. Jej problémy s drogami vyvrcholili v roku 2018, keď sa predávkovala a jej život visel na vlásku. Už čoskoro bude mať premiéru jej dokument s názvom Dancing with the Devil. Umelkyňa pred kamerami hovorila aj o svojom sexuálnom živote. A informácie, ktoré prezradila, sú priam šokujúce.

Na topkách sme vás už informovali, že Demi Lovato prináša svojim fanúšikom šokujúcu spoveď s názvom Dancing with the Devil. V nej otvorene priznáva, že jej drogová závislosť má priam katastrofické následky. Mladá speváčka prekonala tri mŕtvice, infarkt a má trvale poškodený mozog. 


Šokujúca spoveď známej speváčky (28): Tri mŕtvice, infarkt... Má poškodený mozog!


Na verejnosť sa dostali ďalšie upútavky z dokumentu. V nich Demi komentovala svoj sexuálny život. „O poctivosť som prišla pri znásilnení. Mala som 15 rokov. Dlho som si to vyčítala a nemohla som sa s tým zmieriť,” uviedla umelkyňa. 

Šokujúce je i to, že obeťou sexuálneho násilia sa stala viackrát. Dokonca aj v ten osudný deň, keď takmer zomrela. Po bujarom žúre s priateľmi, kde vo veľkom konzumovali rôzne drogy, im ráno o pol šiestej oznámila, že ide spať. Avšak neurobila tak. Namiesto toho kontaktovala svojho dílera...

Ten prišiel za ňou s dávkou heroínu, ktorá ju takmer poslala na druhý svet. Znásilnil ju a z domu odišiel. „Našli ma nahú a modrú. On ma zneužil a nechal napospas smrti,” poznamenala Demi, ktorú v takomto príšernom stave našla jej asistentka. 

Poriadne prekvapivé je to, čo speváčka spravila, keď ju z nemocnice prepustili. Dílera totiž opäť kontaktovala. Avšak nie kvôli drogám, ale preto, lebo mu navrhla sex. „Chcela som, aby to bola moja voľba. Ale nepomohlo mi to. Cítila som sa ešte horšie a bola som veľmi zúfalá," dodala Lovato.

VIDEO: Trailer na dokument Dancing with the Devil. 

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu