Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúca spoveď známej speváčky (28): Tri mŕtvice, infarkt... Má poškodený mozog!

Demi Lovato si prešla peklom. Zobraziť galériu (7)
Demi Lovato si prešla peklom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tanec s diablom! Takýto názov nesie dokument, v ktorom úspešná a krásna speváčka Demi Lovato (28) hovorí o tom, ako si prešla peklom. Kráska totiž od tínedžerských čias bojuje s drogovou závislosťou. V lete 2018 sa predávkovala a jej život ozaj visel na vlásku. Ako najnovšie prezradila, následky jej závislosti sú desivé.

Galéria: Demi Lovato

Aj Demi Lovato patrí medzi detské hviezdy, ktoré svoju slávu nezvládli. Talentovaná speváčka a herečka mala svojich démonov, o ktorých vedela celkom otvorene hovoriť. Poruchy príjmu potravy, sebapoškodzovanie, psychické problémy, či alkoholová a drogová závislosť boli problémy, s ktorými sa mladá umelkyňa počas svojej kariéry pasovala.

Keď sa v lete 2018 objavili v médiách správy, že sa Demi Lovato predávkovala, mnohí boli v šoku. Tmavovláska totiž dlhé roky úspešne abstinovala. „Moje telo prekonalo tri mŕtvice a infarkt. Lekári mi povedali, že mi ostávalo päť až desať minút života,” uviedla pred kamerami dokumentu s názvom Dancing with the Devil speváčka, ktorej stav bol veľmi vážny. 

24. júla 2018 sa speváčka Demi Lovato druhýkrát narodila.
Zobraziť galériu (7)
24. júla 2018 sa speváčka Demi Lovato druhýkrát narodila.  (Zdroj: YouTube.com)

Speváčka priznáva, že má natrvalo poškodený mozog. „Nemôžem šoférovať. Zasiahlo mi to zrak a v zornom poli mám doživotne slepé miesta. Nedokázala som čítať a prvé týždne som všetko videla len rozmazane, prezradila Lovato. 

Od života dostala druhú šancu a poriadnu lekciu. „Muselo sa to stať, aby som sa poučila,” hodnotí s odstupom času a so slzami v očiach speváčka. Okrem nej sa v dokumente vyjadrujú aj jej rodičia, priatelia, sestra, či spevák Elton John. Na YouTube bude dostupný od 23. marca. 

VIDEO: Trailer na dokument Dancing with the Devil. 

 

 

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu