Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná modelka BEZ ZÁBRAN: Čo fotka, to dole gaťky!

Ashley Graham Zobraziť galériu (13)
Ashley Graham (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Každú chvíľu to vypukne! Ashley Graham (34) patrí medzi hviezdy, ktoré netreba veľmi predstavovať. Aj napriek tomu, že jej postavička nie je tip-top, podarilo sa jej presadiť v modelingu a je hádam najslávnejšou plus size modelkou. Aktuálne sa pripravuje na pôrod svojich dvojičiek. A zábery, ktoré zverejňuje na internete, si veru vyžadujú poriadnu dávku odvahy!

XXL modelka Ashley Graham pravidelne dokazuje, že nepatrí medzi hanblivky. Nikdy nemala problém predviesť svoje telo v plnej paráde. A nezmenilo sa to ani v čase, keď bola tehotná so synčekom Isaacom. So svetom sa dokonca ochotne podelila aj o detaily domáceho pôrodu, či intímnosti, ktoré si mnohé ženy nechávajú len pre seba. 

Ashley Graham
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Asi málokoho prekvapí, že aj teraz, keď je Ashley druhýkrát tehotná, išiel ostych bokom. Krásna brunetka už každú chvíľu porodí svojmu manželovi dvojičky. Ako fanúšikom oznámila, momentálne je v 40. týždni tehotenstva. Mnohé dvojičky sa narodia skôr, než je termín pôrodu. V prípade tejto slávnej maminy je to však inak. 

Ashley najnovšie zverejnila zábery, ku ktorým pridala popis - „Predĺžený pobyt.” Pózuje na nich v zelenom svetri a bez nohavičiek. Priatelia a fanúšikovia sú z odvážnych záberov nadšení. Ako sa páčia vám? 

Ashley Graham
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Ashley Graham
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu