Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kyprá modelka provokuje fotkami: Intímne partie zakryla len kabelkou a... FUJ, tak to je NECHUTNÉ!

Ashley Graham Zobraziť galériu (2)
Ashley Graham (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Plus size modelka Ashley Graham (35) sa v posledných dňoch dostala do povedomia širšej verejnosti najmä vďaka rozhovoru, ktorý viedla počas odovzdávania Oscarov s Hughom Grantom (62). No známa je aj ako žena, ktorá nemá hanby - v minulosti si napríklad odfotila chlpaté podpazušie. No a najnovšie? Najprv sa zvečnila takmer úplne nahá a potom... FUJ, toto je vážne nechutné!

Ashley Graham je dôkazom toho, že krása nemusí mať miery 90-60-90. Je plus size modelkou a na sociálnych sieťach ju obdivuje viac ako 20 miliónov ľudí. No tých častokrát zásobuje skutočne bizarnými fotkami. Zábery v luxusnom oblečení, fotené profesionálnymi fotografmi, aktuálne na jej profile vystriedala fotka, ktorú zrejme cvakla na samospúšť svojho mobilu. 

Prvý záber zachytáva ju, úplne bez oblečenia. Jediné, čo prekrýva jej najintímnejšie miesta, sú ruky a kabelka, ktorú v nich drží. To bola však jedna z tých lepších fotiek. Stačilo sa totiž v sérii záberov preklikať na ďalšie a pri približne piatej sa mnohým dvihne žalúdok. Modelka totiž zverejnila detailný snímok, ako si strihá nechty a kožu na nohách. No, toto rozhodne nie je niečo, čo by ľudia chceli na sociálnych sieťach vidieť!

Kyprá modelka provokuje fotkami:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.G.)

Galéria: Ashley Graham
 

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu