Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Bleskové zásnuby svetovej hviezdy: Áno po 4 mesiacoch… Pozrite na ten MEGA diamant!

Demi Lovato a jej priateľ sa zasnúbili len po 4 mesiacoch randenia. Zobraziť galériu (9)
Demi Lovato a jej priateľ sa zasnúbili len po 4 mesiacoch randenia. (Zdroj: Instagram D.L.)

LOS ANGELES - Hviezdnej speváčke a herečke Demi Lovato (27) to doposiaľ s láskou príliš nevychádzalo. No zdá sa, že konečne našla toho pravého. Po krátkych štyroch mesiacoch randenia sa totiž zasnúbila s hercom Maxom Ehrichom (28). Pozrite na ten mega diamant!

Radostnú novinku zverejnili budúci manželia na svojich instagramových účtoch. Tmavovláska zverejnila rovno niekoľko fotiek z čarovného okamihu a svojich fanúšikom sa pochválila aj detailným záberom na zásnubný prsteň. A ten rozhodne nebol lacný. Šperk totiž zdobí veľký obdĺžnikovy diamant, ktorý po bokoch dopĺňajú ďalšie menšie kamene. 

Galéria: Demi Lovato

„Keď som bola malé dievčatko, otec mi hovoril, že som jeho malá partnerka - bez južanského prízvuku to niekomu možno znelo divne, ale mne to dávalo zmysel. Aj dnes mi tieto slová dávajú zmysel, akurát teraz už budem partnerka niekoho iného,“ napísala k záberom Demi, ktorá dodala, že sa do Ehricha zamilovala na prvý pohľad. 

No hoci tmavovláska srší šťastím a tvrdí, že sa ešte nikdy necítila byť tak bezhranične milovaná, ako teraz, jej fanúšikovia sa obávajú. Mnohým sa zdá, že sa dvojica so zásnubami príliš uponáhlala - pár totiž tvoria len štyri mesiace. Speváčkini priaznivci sa preto obávajú, že ak by to so svadbou nevyšlo, mohli by sa opäť ozvať jej duševné problémy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I was a little girl, my birth dad always called me his “little partner” - something that might’ve sounded strange without his southern cowboy like accent. To me it made perfect sense. And today that word makes perfect sense again but today I’m officially going to be someone else’s partner. @maxehrich - I knew I loved you the moment I met you. It was something I can’t describe to anyone who hasn’t experienced it firsthand but luckily you did too.. I’ve never felt so unconditionally loved by someone in my life (other than my parents) flaws and all. You never pressure me to be anything other than myself. And you make me want to be the best version of myself. I’m honored to accept your hand in marriage. I love you more than a caption could express but I’m ecstatic to start a family and life with you. I love you forever my baby. My partner. Here’s to our future!!!! Ps. THANK YOU @angelokritikos FOR HIDING BEHIND ROCKS AND CAPTURING THE ENTIRE THING!!! I love you boo!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

 

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu