Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Česká „blbá blondína“: V plavkách vyzerá božsky, ale... Úplne vypatlaná!

Iva Pazderková Zobraziť galériu (3)
Iva Pazderková (Zdroj: CT)

PRAHA - Česká herečka Iva Pazderková sa preslávila ako blbá blondína v stand-up šou Na stojáka. Aktuálne sa jej stala situácia, akoby ňou bola aj v skutočnosti.

Iva Pazderková je dnes uznávanou herečkou a uplatnila sa aj ako porotkyňa v šou Tvoje tvář má známý hlas. Mnohí si ju však ešte pamätajú ako komičku, keď v stand-up šou vystupovala ako blbá blondína. 

Galéria: Iva Pazderková

Aktuálne sama seba označila za vypatlanú. Podarilo sa jej totiž nezbaliť si na dovolenku plavky. No nie len tak hocijaké, ale také, ktoré po dlhých rokoch s námahou a s asistenciou nemilosrdných svetiel v skúšobných kabínkach vyberala priamo pre tento výlet. 

„Ten pocit, keď ležíte celkom esteticky a monochromaticky u rodičov na terase a netušíte, že o pol hodiny odídete bez týchto nových plaviek, ktoré ste si po 10 rokoch v pote tváre a s bolesťou ega kúpili (svetlá a zrkadlá v skúšobných kabínkach vo svojej súčasnej podobe by mali byť nelegálne a trestné!!!), pretože idete po neviemkoľkých rokoch na dovolenku k moru,” zverila sa Iva fanúšikom na Instagrame. 

Iva Pazderková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram IP)

Treba uznať, že vybrala naozaj dobre a je škoda, že tieto plavky zostali zabudnuté v Česku. „Ničnetušiaca vypatlaná Ivuška, ktorá podstúpi to martýrium kupovania bikín znova, utratí znovu peniaze, znovu zaplače pri pohľade do kabínkového zrkadla, znovu bude riešiť, či naozaj v tých, čo sa jej páčia najviac, vyzerá ako riaditeľka vápenky. (No... vyzerám. Vo všetkých. Som strašná beloba),” uviedla Pazderková. 

Nakoniec však dospela k záveru, že kým rieši plavky k moru, má obrovské šťastie, pretože nie každý má šancu vidieť more na vlastné oči. 

Iva Pazderková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram IP)

Viac o téme: Iva Pazderková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu