Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma na dovolenke: "Blbá blondína" dostala záchvat... Zachránila ju kamarátka!

Iva Pazderková si takto záver dovolenky nepredstavovala. Zobraziť galériu (5)
Iva Pazderková si takto záver dovolenky nepredstavovala. (Zdroj: Instagram I.P.)

PRAHA - Iva Pazderková (40) sa pred rokmi preslávila ako blbá blondína v stand-up comedy šou Na stojáka. Uplynulé dni si herečka užívala na dovolenke v Chorvátsku. No záver vydareného výletu sa nečakane zmenil na drámu. Známa Češka dostala záchvat. Zachraňovala ju kamarátka!

Iva Pazderková je totiž silný celiatik. A napriek tomu, že personál reštaurácie upozornila, že má neznášanlivosť na lepok, a teda nemôže jesť bežné cestoviny, po večeri mala nepríjemné zdravotné problémy. 

Galéria: Iva Pazderková

„Keď vám povedia, že tie cestoviny sú bez lepku, ale pravdepodobne ich uvaria v rovnakej vode ako tie lepkové a vy ste celiatik, čo ste im vysvetlili. Potom je vám tak veľmi zle, že nakoniec ešte dostanete panický záchvat,“ popísala svoj stav po jedle Iva.

Z toho najhoršieho ju napokon dostala jej kamarátka. „Ale našťastie máte milovanú kamarátku Vandu, ktorá vás obloží mokrými studenými uterákmi, urobí pantomimické predstavenie a skrátka sa veľmi dobre o vás postará,“ napísala k fotke.

Na tej bezmocne leží v posteli obložená mokrými uterákmi a s čiernymi perami od živočíšneho uhlia, ktoré sa užíva pri žalúdočných a črevných problémoch. Zdravotné problémy sa však herečke podarilo zahnať a už je z Chorvátska späť v Česku. 

Iva Pazderková dostala po večeri na dovolenke záchvat.
Zobraziť galériu (5)
Iva Pazderková dostala po večeri na dovolenke záchvat.  (Zdroj: Instagram I.P.)

Viac o téme: Iva Pazderková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu