Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Češka v zarezaných plavkách, jej kolega... Ten má ale odvahu!

Iva Pazderková a Lukáš Pavlásek. Zobraziť galériu (7)
Iva Pazderková a Lukáš Pavlásek. (Zdroj: Instagram)

FLORIDA - Ukázali sa v plavkách! Českí stand-up komici Iva Pazderková (39) a Lukáš Pavlásek (40) sa momentálne nachádzajú za veľkou mlákou. Dôvodom je turné s projektom Na stojaka, s ktorým teda zavítali aj k našincom žijúcim v Amerike. Popri pracovných povinnostiach si našli tiež čas na zábavu a nezabudli prostredníctvom instagramu pozdraviť svojich priaznivcov.

Nemajú problém! Pre mnohé celebrity je celkom bežné ukazovať sa na sociálnych sieťach v plavkách. Neraz nás ohurujú sexi krivkami a vyšportovanými postavami. Takéto zábery z dovoleniek sú celkom bežné už aj medzi našimi hviezdami. Najnovšie sa takto predviedli svojim fanúšikom aj Lukáš Pavlásek a Iva Pazderková. 

Komička, ktorá pôsobila aj ako porotkyňa v českej verzii šou Tvoja tvár má známy hlas, zverejnila fotku v plavkách, ktoré odhaľovali jej zadok. Medzi followermi tak vyvolala búrlivú debatu. Našli sa aj kritické reakcie, na koré Iva zareagovala. „Rada sa podelím o atmosféru, peknú fotku a seba. A na pláži je normálne fotiť sa v plavkách. Nemám sa za čo hanbiť,” uviedla neskôr komička. 

Iva Pazderková v plavkách vyvolala búrlivé reakcie.
Zobraziť galériu (7)
Iva Pazderková v plavkách vyvolala búrlivé reakcie.  (Zdroj: Instagram)

Iva Pazderková sa pochválila fotkami v plavkách.
Zobraziť galériu (7)
Iva Pazderková sa pochválila fotkami v plavkách.  (Zdroj: Instagram)

Medzi hanblivcov rozhodne nepatrí ani jej kolega Lukáš Pavlásek. Ten hrdo pózoval s našpúlenými perami a vyvaleným bruchom. „Už vidím tie nadpisy v novinách - Biológovia si mysleli, že moree vyplavilo bielu veľrybu. Nakoniec sa zistilo, že to bol Pavlásek,” reagoval bez servítky jeden z jeho fllowerov. A nebol jediný, čo sa na Lukášovi zabával. 

Lukáš Pavlásek nemá problém hádam s ničím.
Zobraziť galériu (7)
Lukáš Pavlásek nemá problém hádam s ničím.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lukáš PavlásekIva Pazderková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu