Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otec Angeliny Jolie šokuje: Má 81 a riskuje svoj život!

Jon Voight Zobraziť galériu (5)
Jon Voight (Zdroj: Twitter Jon Voight)

LOS ANGELES - Koronavírus zúri na celom svete a pred pár dňami sa novým ohniskom stali Spojené štáty americké, kde hlásili najviac nakazených na svete. Zdá sa však, že niektorí ľudia hrozbu stále podceňujú. Ako herec Jon Voight, otec Angeliny Jolie, hoci vo veku 81 rokov patrí k najohrozenejším obyvateľom.

Jon Voight samozrejme vie, čo sa vo svete deje a na Twitteri zverejnil už viacero videí, v ktorých sa modlí za Ameriku v čase zúriaceho koronavírusu. „Tento národ je slobodný pod ochranou Boha. Jozua pozdvihol archu a ukáže svojmu kráľovstvu, že tento vírus nevyhubí jeho mužov. Bude bojovať do konca a predostrie Ježišovi svoje modlitby,” uviedol v jednom z nich. 

Ďalej prosil Boha, aby odstránil toto prekliatie, ktoré nás zrazilo v strachu na kolená. A zdá sa, že Jon samotný sa spolieha asi skôr na svoje modlitby, než odporúčanú ochranu pred šírením vírusu. Fotografi ho totiž v týchto dňoch zachytili v Los Angeles bez rúška či rukavíc. 

Voight si bol nakúpiť a práve obchody sú miestami, kde sa v týchto dňoch najviac koncentrujú ľudia. A on navyše patrí do rizikovej skupiny, veď už má 81 rokov. Dá sa povedať, že v tejto situácii naozaj hazarduje so svojím životom. 

Otec Angeliny Jolie šokuje:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter Jon Voight)

Viac o téme: KoronavírusJon Voight
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu