Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

61-ročná herečka na prahu smrti kvôli KORONAVÍRUSU: Toto nie je žiadna chrípka!

Linda Lusardi skončila v nemocnici. Zobraziť galériu (8)
Linda Lusardi skončila v nemocnici. (Zdroj: Channel 5, Instagram LL)

LONDÝN - Koronavírusom je nakazená aj britská bývalá modelka a aktuálne herečka Linda Lusardi (61). Hoci nie je všade všeobecne známa, jej boj s chorobou sledujeme, pretože už patrí do rizikovej skupiny seniorov. Bohužiaľ, v uplynulých dňoch sa jej pohoršilo natoľko, že skončila v nemocnici. Jej manžel sa vyjadril, že ochorenie Covid-19 ju priviedlo na prah smrti.

Linda Lusardi aj jej manžel Sam Kane boli pozitívne testovaní na koronavírus. Herečka sa minulý ťýždeň vyjadrila, že nikdy v živote sa necítila takto chorá. Bohužiaľ, pred pár dňami sa jej pohoršilo, obaja boli hospitalizovaní. 

O 10 rokov mladší Sam už bol z nemocnice prepustený a v pondelok sa na Facebooku podelil o svoje pocity. „Toto nie je iba chrípka! Videl som, ako táto choroba priviedla moju ženu na prah smrti. Je to krutá, podlá, bezohľadná, nemilosrdná, temná choroba,” vyjadril sa a opísal jej priebeh takto: „Bolo to ako tri ruky. Jedna vás škrtí, ďalšia vám tlačí na tvár, ako to len ide, a posledná vám vytrháva srdce z hrude a proste to nechce prestať... celé dni. Ste bezmocní.”

Linda Lusardi a Sam Kane
Zobraziť galériu (8)
Linda Lusardi a Sam Kane  (Zdroj: Instagram LL)

Sam potom zopakoval, že naozaj nejde o nič také, ako je chrípka. „Prosím, prestaňte chodiť von. Ak to odporúčanie budete obchádzať, bude to trvať oveľa dlhšie, kým sa vrátime do normálu. Prosím, ľudia, zostaňte v bezpečí. Dva týždne sa držte od ľudí mimo vašej rodiny a ono to prejde. Je to jednoduché. Prosím, zostaňte, dnu,” apeloval na všetkých. 

Linda včera zverejnila fotografiu z nemocnice a v popise poďakovala všetkým za milé slová a tiež zdravotníkom za ich pomoc. 

61-ročná herečka na prahu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram LL)

Viac o téme: KoronavírusLinda Lusardi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu