Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Milostný život Toma Cruisa top témou: Roky bez ženy a teraz... Čože?!

Tom Cruise Zobraziť galériu (8)
Tom Cruise (Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

LOS ANGELES - Už našiel náhradu? Od rozvodu s Katie Holmes (41) nemal Tom Cruise (57) po svojom boku žiadnu oficiálnu partnerku. V uplynulých dňoch sa však v médiách s hercovým menom skloňujú dokonca zásnuby. Čo je pravdy na tom, že kolegyňu Elisabeth Moss (37) požiadal o ruku?

Tom Cruise je verejnosťou vnímaný nielen ako talentovaný herec, ale aj zanietený scientológ. Čo sa súkromia týka, slávny umelec má za sebou stroskotané manželstvá s herečkami Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes. Mnohí fanúšikovia by mu dopriali nejakú oficiálnu partnerku, a tak nečudo, že sa v médiách vedú rôzne špekulácie. 

Hviezda Mission Imposible bola spájaná napríklad s Elisabeth Moss. Dôvodom boli paparazzi zábery, na ktorých sa Cruise túli k blonďavej slečne. Herečka, ktorá sa zviditeľnila napríklad účinkovaním v seriáli Príbeh služobníčky, tiež vyznáva scientológiu. V uplynulých dňoch sa v médiách dokonca hovorilo, že Tom požiadal Elisabeht o ruku. 

Blondínka však počas rozhovoru v šou Watch What Happens Live uviedla veci na pravú mieru. „Bola som zmätená. Ľudia mi gratulovali, písali a pýtali sa ma, prečo som im to nepovedala. Ale moji priatelia sa zabávali, pretože vedeli, že to nie je pravda,” uviedla Elisabeth. Tiež prezradila, že ženou na spomínaných záberoch nemohla byť ona. ​„Nikdy som nenosila takýto účes,” uzavrela. Škoda, nie? Veď s Tomom by sa k sebe celkom hodili..

Elisabeth Moss sa tiež hlási k scientológii.
Zobraziť galériu (8)
Elisabeth Moss sa tiež hlási k scientológii.  (Zdroj: SITA)

Elisabeth Moss spájali média s Tomom Cruisom. Pravda je však iná.
Zobraziť galériu (8)
Elisabeth Moss spájali média s Tomom Cruisom. Pravda je však iná.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom CruiseElisabeth Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu