Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávna herečka zmenená na nepoznanie: Všetci riešia, že... UTAJILA TEHOTENSTVO?!

Elisabeth Moss Zobraziť galériu (3)
Elisabeth Moss (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Elisabeth Moss (41) sa v posledných mesiacoch objavovala na verejnosti len sporadicky. Počas minulého týždňa ju však zachytili v Los Angeles, kde prekvapila zmeneným imidžom a dokonca sa začalo špekulovať o tom, či náhodou nie je tehotná.

Elisabeth Moss patrí medzi hollywoodske hviezdy, ktoré si svoje súkromie dôsledne strážia. V posledných mesiacoch sa dokonca ani neobjavovala na verejnosti a výnimku spravila až počas minulého týždňa. 

V Los Angeles ju zachytili fotografi a fanúšikovia mali najskôr problém obľúbenú herečku spoznať. Moss totiž nemala žiadny mejkap a navyše si počas prechádzky viackrát chytila bruško, z čoho množstvo fanúšikov usúdilo, že je herečka po prvýkrát tehotná.

Elisabeth Moss
Zobraziť galériu (3)
Elisabeth Moss  (Zdroj: Profimedia)

To však hviezda seriálov Mad Men či Príbeh služobníčky zatiaľ nepotvrdila a rovnako tak nie je známe ani to, či momentálne s niekým tvorí pár. Aj preto sa viacerí zhodujú na tom, že teórie fanúšikov o jej tehotenstve nie sú na mieste, keďže táto téma môže byť veľmi citlivá.

Moss v minulosti randila s viacerými slávnymi mužmi a jedného z nich - komika a herca Freda Armisena si aj zobrala. Ich manželstvo však vydržalo len 8 mesiacov a označila ho ako traumatizujúce. Pred troma rokmi sa dokonca špekulovalo o jej vzťahu s Tomom Cruiseom, s ktorým ich spája scientologická viera.

Elisabeth Moss
Zobraziť galériu (3)
Elisabeth Moss  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Elisabeth Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu