Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka (41) potvrdila špekulácie: V telke priznala, že je tehotná!

Elisabeth Moss
Elisabeth Moss (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V poslednej dobe sa vo veľkom špekulovalo o tom, že hviezdna herečka Elisabeth Moss (41) je v radostnom očakávaní. Všetky dohady napokon potvrdila samotná umelkyňa, ktorá veľkú novinu oznámila v známej šou Jimmy Kimmel Live!

Počas decembra sme vás informovali o tom, že Elisabeth Moss pristihli fotografi po dlhšej dobe na verejnosti. Jej zábery však vyvolali veľký rozruch a fanúšikovia okamžite začali špekulovať o tom, že je tehotná.

Všetky špekulácie však ukončila samotná herečka, keďže v najnovšej epizóde šou Jimmy Kimmel Live! potvrdila, že je skutočne v radostnom očakávaní. Keďže si však svoje súkromie stráži, tak sa jej fanúšikovia opäť nedozvedeli, kto je jej súčasným partnerom.

Kimmel počas epizódy na nič nečakal a hneď jeho prvá otázka smerovala na to, čo zaujímalo všetkých fanúšikov Moss. „Si tehotná, alebo si len herečka, ktorá je oddaná svojej práci?" spýtal sa moderátor. „Tak trochu oboje. Cítim sa celkom dobre, takže mám šťastie. Všetko zatiaľ prebieha dobre," odpovedala herečka, ktorá sa tak čoskoro stane po prvýkrát matkou. 

Viac o téme: Elisabeth Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu