Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aktuálne FOTO Toma Cruisa vás šokujú: Och, veď vyzerá ako syseľ!

Tom Cruise Zobraziť galériu (7)
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čo sa mu to stalo?! Tom Cruise (59) patrí medzi veľké hviezdy filmového plátna. Kdekoľvek sa objaví, je hneď stredobodom pozornosti. Inak tomu nebolo, ani keď sa nedávno vybral na baseballový zápas. Pozrite sa ale, ako zvláštne vyzeral.

Pribral alebo to prehnal s botoxom?! Takéto otázky sa vynárajú v súvislosti s tým, ako slávny herec Tom Cruise momentálne vyzerá. Slávny umelec nedávno spolu so svojím adoptívnym synom Connorom zavítal na baseballový zápas. 

Vidieť ich takto spolu na verejnosti bolo celkom prekvapením. Rovnako tak však aj pohľad na Tomovú tvár. Viacerí sa zhodujú, že Cruise to v boji s pribúdajúcimi rokmi akosi prehnal a pôsobí neprirodzene. 

Aktuálna fotka Toma Cruisa.
Zobraziť galériu (7)
Aktuálna fotka Toma Cruisa.  (Zdroj: SITA)

Treba ale dodať, že slávnemu hercovi neschádzal úsmev z tváre. Ochotne sa zdravil do kamier a bol priateľský aj k fanúšikom, ktorí prišli k nemu a oslovili ho. 

VIDEO: Tom Cruise spôsobil na baseballovom zápase značný rozruch. 

Tom Cruise spôsobil na baseballovom zápase značný rozruch (Zdroj: profimedia.sk)

Tom Cruise si syna Connora adoptoval ešte počas manželstva s bývalou ženou Nicole Kidman. Okrem neho ich spája aj adoptívna dcéra Isabella Jane. Deti boli po rozvode zverené do Tomovej starostlivosti a podobne, ako ich slávny otec, vyznávajú scientológiu. Ich vzťahy s Kidman celkom ochladli. 

Viac o téme: Tom Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu