Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Speváčka s božským telom: Sexi tenista je minulosťou... Aha, koho bozkáva najnovšie!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (6)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ešte minulý rok sa hovorilo, že Nicole Scherzinger (41) tajne randí s tenistom Grigorom Dimitrovom z Bulharska. Počas aktuálneho vydania celebritného X Factoru si však kolegovia krásku doberali kvôli jednému zo súťažiacich. A v londýnskom bare sa vraj s bývalým športovcom Thomom Evansom (34) nevedeli od seba odtrhnúť.

V britskom X Factore: Celebrity skúšal so svojou skupinou šťastie aj bývalý hráč ragby Thom Evans. Do finále to nedotiahol, no získal evidentne oveľa viac. A to srdce porotkyne Nicole Scherzinger. 

Dvojica síce svoj vzťah tajila, ale speváčkini kolegovia si v šou neodpustili veľavravné poznámky. Najnovšie sa Nicole a Thom spolu ukázali v londýnskom bare a už si pozor nedávali. „Nevedeli sa od seba odtrhnúť,” informuje The Sun. „Bolo im jedno, kto ich vidí, nevedeli sa prestať bozkávať,” dodal zdroj. 

Speváčka s božským telom:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: X Factor)

Nicole vraj v X Factore dokonca hlasovala za vypadnutie Thomovej skupiny len preto, aby to nevyzeralo, že mu v súťaži nadržiava. 

Oficiálne síce hrdličky svoj vzťah doteraz nepotvrdili, no Evans sa jednej talkshow vyjadril jednoznačne: „Kto by nechcel randiť s Nicole? Je nádherná.”

Speváčka s božským telom:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram NS)

Viac o téme: Nicole ScherzingerThom Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu