Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TOTO má promi cicuška v posteli: FOTO vyzlečeného milenca - Óóódpadnete!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (8)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dokonalosť! Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka a porotkyňa televíznych šou Nicole Scherzinger (41) skrýva pod šatami výstavnú postavičku. Fotkami v bikinách, ktoré zverejňuje na instagrame, bežne rozpáli svojich mužských priaznivcov. V týchto dňoch si však prišli na svoje aj jej fanúšičky. Pozrite sa, prečo!

Hoci je Nicole Scherzinger krásna žena, ešte ani jednému z frajerov sa ju nepodarilo obliecť do svadobných šiat a spraviť z nej matku. Ktovie, či tomu bude inak pri jej aktuálnom partnerovi. Je ním o sedem rokov mladší hráč ragby Thom Evans. 

Sympatický športovec v minulosti randil s Kelly Brook, ktorá v marci 2011 nosila pod srdcom jeho dieťatko. V máji však oň prišla a dvojica sa o necelé dva roky na to rozišla. 

Thom a Nicole oficiálne potvrdili svoj vzťah začiatkom roka, keď sa ruka v ruke ukázali na afterparty po odovzdávaní Zlatých glóbusov. V súčasnosti sa dvojica už na svojich instagramových profiloch vo veľkom pýši spoločnými fotkami.

Veľký rozruch spôsobil najmä záber, ktorý vznikol v posilňovni. Thom na ňom pózuje bez trička a pohľad na jeho svalnaté telo si vyslúžil množstvo komplimentov. Rovnako tak aj figúra promi cicušky, ktorá vyzerá ako hotová bohyňa.   

Galéria: Sexi fotky Nicole Scherzinger a jej frajera Thoma Evansa

Nicole Scherzinger sa na instagame pochválila fotkou svojho odhaleného milenca.
Zobraziť galériu (8)
Nicole Scherzinger sa na instagame pochválila fotkou svojho odhaleného milenca.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicole ScherzingerThom Evans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu