Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tento raper sexoval s mnohými hviezdami: Šokujúce priznanie!

ASAP Rocky Zobraziť galériu (3)
ASAP Rocky (Zdroj: SITA/AP Photo)

LOS ANGELES - Som závislý od sexu! Toto o sebe najnovšie vyhlasuje raper ASAP Rocky (31), ktorý má za sebou romániky s viacerými slávnymi ženami. Bez ostychu však prezradil i to, kedy mal svoj prvý sex a šokoval i tým, že bežne usporadúva orgie.

ASAP Rocky bol spájaný s mnohými kráskami. Spomenúť možno modelky Kendall Jenner, Chanel Iman, či speváčky Rihannu, Ritu Ora a Iggy Azalea. Posteľou kontroverzného rapera však prešlo oveľa oveľa viac žien. 

Potvrzujú to aj jeho slová z rozhovoru v relácii Untold Stories of Hip Hop. ASAP Rocky poznamenal, že sex v trojici je pre neho celkom bežný a normálny. Zároveň dodal, že je sexom priam posadnutý. „Toto sú veci, o ktorých ľudia neradi hovoria a nepriznávajú sa k ním. Ja sa za to nehanbím. Mám srdce na dlani a nerobím nič, na čo by som nebol hrdý,” poznamenal raper.  

V minulosti hovoril o tom, že potrebuje veľa peňazí z nezvyčajného dôvodu. „Robievam doma s niektorými veľmi blízkymi kamarátkami orgie. Fotím si ich a ženy okolo mňa sú rovnako slobodné duše ako ja,” povedal pre Esquire ASAP Rocky, ktorý mal vraj svoj prvý sex ako 13-ročný.    

ASAP Rocky šokoval rozhovorom o svojom sexuálnom živote.
Zobraziť galériu (3)
ASAP Rocky šokoval rozhovorom o svojom sexuálnom živote.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: ASAP Rocky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu