Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršia FOTO sexi Kardashianky: Och, vyzerá ako zmoknutá myš!

Kendall Jenner Zobraziť galériu (11)
Kendall Jenner (Zdroj: Instagram)

MILÁNO - Toto príliš nevyšlo! Kendall Jenner (24), ktorá sa spolu so svojimi sestrami zviditeľnili účinkovaním vo vlastnej reality šou Keeping Up With the Kardashians, je tiež celkom úspešnou modelkou. Aktuálne sa nachádza v Taliansku, kde si plní pracovné povinnosti v rámci Fashion Weeku. Sympatická brunetka neušla pozornosti paparazzov. Na ich záberov však miesto sexi krásky pripomína zmoknutú myš.

Aj napriek pandémii COVID-19 sa už uskutočnili niektoré podujatia, ktoré boli kedysi samozrejmosťou. Odovzdávalí sa niektoré ocenenia a v Miláne aktuálne prebieha týždeň módy. Organizátori sa samozrejme museli prispôsobiť aktuálnej situácii a opatreniam. 

Na prehliadkovom móle sa predviedli už viaceré známe krásky. Spomenúť možno božskú Irinu Shayk, či údajnú milenku Brada Pitta - Nicole Poturalski. Paparazzom sa v uliciach podarilo nafotiť aj Hailey Bieber a jej dobrú kamarátku Kendall Jenner. Tá ich poriadne zaskočila svojím vzhľadom. 

Sympatická brunetka totiž pôsobila dojmom, akoby práve vyšla zo sprchy a po ruke nemala žiaden uterák, aby si usušila vlasy. Zrejme išlo o prácu kaderníkov a mokrý look, ale asi nám dáte za pravdu, že Kendall to na atraktivite príliš nepridalo...

Kendall Jenner týmto účesom príliš neohúrila.
Zobraziť galériu (11)
Kendall Jenner týmto účesom príliš neohúrila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kendall Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu